HOROSCOP SPECIAL: Legea ATRACTIEI pentru fiecare zodie.

426

Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile. Legea atractiei este pusa in functiune, constient sau intamplator de persoana in cauza, atunci cand rezultatul unui eveniment nu era cel logic, asteptat si previzibil.

Dupa cum bine stim, zodia in care ne-am nascut ne da cateva indicii cu privire la felul nostru de a fi, aratand atat punctele slabe cat si pe cele puternice. Stiind aceste lucruri, putem sa invatam sa ne armonizam la ritmul firesc al Universului, folosind Legea Atractiei in avantajul nostru.

Berbec Pentru nativii din zodia Berbec, idealul ar fi sa atraga linistea, calmul si pacea in viata lor, sentimente si stari de a fi, pe care nativii acestei zodii nu le au adesea foarte mult. De aceea, legea atractiei implica ca acestia sa atraga aceste sentimente si stari in viata lor, pentru a fi impliniti. Mantrele precum „Sunt o fiinta de pace pura”, „Sunt calm ca apele unei fantani frumoase” sau chiar „Gandurile mele se invart in jurul unirii sentimentelor bune”, va pot ajuta in acest proces spre mai multa pace si seninatate. Este esential sa evitati gandurile care provoaca furie si anxietate si sa aduceti linistea in viata voastra.

Taur Pentru cei nascuti sub semnul Taurului, vibrarea in aceeasi nota cu Universul si detasarea este cel mai bun lucru. Taurii sunt mandri, uneori incapatanati si ingamfati intr-un mod negativ, pot fi extrem de gelosi, dar si consumatori extremi. Mantre precum „Lasa lucrurile sa fie libere, pentru a fi libere”, „O schimbare de minte si de atitudine este intotdeauna un lucru bun” si „Corpul meu face parte din mintea mea” ii va ajuta sa se concentreze mai bine pe astfel de lucruri. Ar trebui sa evite gandurile de posesie si vanitatea exagerata, in special in cazul achizitionarii de haine si accesorii scumpe, care s-ar putea sa nu fie de mare folos si sa invete ca lucrurile materiale nu aduc fericirea adevarata, doar o mica bucurie temporara.

Gemeni Pentru Gemeni, atragerea armoniei este mai mult decat necesar. Nativii din zodia Gemenii sunt foarte inteligenti si, din aceasta cauza, sunt buni in a face putin din toate. Si aici lucrurile incep sa mearga prost, pentru ca, in timp ce incearca sa faca totul dintr-o data, nuajung sa faca nimic bine, ceea ce ii poate face din ce in ce mai anxiosi si mai nervosi cu privire la anumite situatii. Mantre precum „Totul vine la momentul potrivit”, „Nu trebuie sa fac totul acum” si „Lucrurile oricum vor functiona” vor ajuta la echilibrarea mintii si, prin urmare, a corpului lor. Evitarea gandurilor de inadecvare este cheia. Fiti calmi si luati lucrurile pe rand.

Rac In ceea ce ii priveste pe nativii din zodia Rac, legea atractiei ar trebui sa se concentreze asupra prezentului si a iubirii de sine, deoarece Racii sunt foarte atasati de oameni si de trecut, adesea uitand de ei insisi, pentru a avea grija de cineva si de trecut, revizualizandu-l si retraindu-l mereu. Mantre precum „Ma iubesc pe mine mai mult decat orice”, „Oamenii traiesc avand grija de ei insisi” si „Sunt capabil sa ma bucur de fiecare moment ca si cum ar fi unic”, sunt o idee buna. Evitarea gandurilor nostalgice si conformiste este intotdeauna un lucru bun pentru voi, si nu pentru ca amintirea lucrurilor din trecut care au fost importante pentru voi nu este un lucru bun, dar nu ar trebui sa fie exagerat.

Leu Pentru nativii din zodia Leu, vibratia cu detasare si libertate este cruciala. Leii par a fi oameni extraordinari, pentru ca sunt detasati, dar nu este adevarat. Leilor le pasa de ceilalti, desi nu sunt atat de auto-explicativi si concreti in exteriorizarea sentimentelor. Si, din cauza acestei iubiri pentru ceilalti si a dorintei de a-i proteja, ajung adesea sa devina dominatori extremi, urand sa fie contrazisi. Mantrele precum „Oamenii sunt asa cum sunt”, „Pot trai pe picior de egalitate” si „Nu trebuie sa fie totul asa cum imi doresc”, ii poate relaxa. Este foarte important sa evitati gandurile de izolare, cum ar fi sa credeti ca puteti face totul singuri. Avem nevoie de ceilalti.

Fecioara Pentru semnele Fecioara, relaxarea este intineritoare si importanta. Oamenii nascuti in zodia Fecioara sunt foarte perfectionisti si critici, fie cu ei insisi, fie cu altii si, din aceasta cauza, ajung uneori sa traiasca intr-o lume fictiva de paranoia si promisiuni, dorind intotdeauna sa puna pe toata lumea pe un singur rand, randul perfectiunii, unde totul trebuie fie la locul lui, perfect. Mantrele precum „Nimeni nu este perfect, toata lumea are timp sa evolueze”, „Nu totul este la fel” si „Lucrurile trebuie sa se schimbe si este bine”, vor fi relaxante pentru o Fecioara. Evitarea gandurilor negative si a nu gandi ca totul trebuie sa fie perfect este intotdeauna pozitiv pentru voi.

Balanta Pentru Balanta, legea atractiei trebuie sa se invarta in jurul alegerilor. Oamenii din zodia Balanta au obiceiul de a dori ca totul sa fie in armonie, evitand sa aleaga o parte a ceva, cu intentia de a evita luptele si disconfortul, si chiar sa aleaga ceva si mai apoi sa regrete. Mantre precum „Viata este plina de alegeri, daca gresesc astazi, voi incerca din nou maine”, „Nu trebuie sa fac pe plac tuturor” si „Trebuie doar sa ma fac fericit”, sunt linistitoare pentru Balanta. Evitati gandurile indoielnice, alegeti intotdeauna un lucru sau altul, amintiti-va ca totul are consecinte si, daca nu merge asa cum a fost planificat, vine intotdeauna o noua zi si o noua sansa. Nimic nu e vesnic, totul este trecator, orice esec, orice decizie nepotrivita.

Scorpion Referitor la nativii din zodia Scorpion, autocontrolul este mai mult decat o necesitate. Scorpionii sunt foarte intensi, asemenea Berbecilor, dar sunt diferiti. Berbecii se enerveaza usor, dar acest lucru trece repede, in timp ce Scorpionii pot tine resentimente ani de zile sau chiar pentru totdeauna, devenind uneori razbunatori si aceasta ii poate face sa sufere tot timpul. Mantre precum „Si eu sunt iubit, sunt capabil de iubire adevarata”, „Iert atat de usor, incat abia imi dau seama” si „Am incredere in mine, stiu ca sunt capabil de incredere, fericire si armonie”, vor fi eliberatoare pentru Scorpioni. Evitati gandurile razbunatoare si distructive si spuneti-va ca toata lumea greseste, inclusiv voi.

Sagetator Pentru Sagetatori, legea atractiei ar trebui sa se bazeze pe rationament. Oamenii din zodia Sagetator sunt in mod natural entuziasti, creand in ei asteptari profunde. Lucrurile s-ar putea sa nu iasa asa cum si-au dorit cu adevarat, uitand sa vada ce altceva s-ar putea intampla diferit, pentru ca nimic nu este bun sau rau, exista intotdeauna un pic din ambele consecinte. Mantrele precum „Sunt inconjurat de calm”, „Am tot timpul pentru ceea ce vreau, nu trebuie sa fac totul acum” si „Totul nu este distractiv, exista si lucruri serioase”, vor fi recompensate pentru Sagetatori. Evitati gandurile de devotament fata de ceva, amintiti-va ca trebuie sa analizati putin lucrurile.

Capricorn In ceea ce ii priveste pe nativii din zodia Capricorn, cautarea noutatii este de cea mai mare importanta. Capricornii sunt foarte atasati de trecut, mai ales cu privire la traditii. Au tendinta de a gestiona lucrurile asa cum au facut intotdeauna, planificand obiective pentru viitor si uitand de trecut, neincercand niciodata sa inoveze nimic, dorind doar sa faca ceea ce a fost deja facut. Mantrele precum „A inova este bine”, „Lucrurile trebuie sa se schimbe, pentru ca totul se schimba” si „Trebuie sa evolez impreuna cu lumea”, pot aduce o mare fericire Capricornilor. Evitati gandirea critica cu lucruri noi si incercati intotdeauna sa va impingeti inainte, incercati lucruri noi si diferite.

Varsator Pentru nativii din zodia Varsator, concentrarea mai mult pe grupuri mici si intimitate este ideala. Oamenii din acest semn sunt foarte creativi, fiind capabili sa se incadreze cu usurinta in diferite tipuri de grupuri. Dar din aceasta cauza, uneori ajung sa-i urmareasca doar pe prietenii adevarati, de care tin cu adevarat pentru ei. Insa, exista intotdeauna cineva care are nevoie de ajutorul vostru si pentru ca sunteti prea ocupati cu multi oameni, nu va puteti dedica suficient celor care merita cel mai mult sau au nevoie. Mantrele precum „Calitatea este mai buna decat cantitatea”, „Sunt capabil sa ma dedic 100% cuiva” si „Nu trebuie sa iubesc tot ce imi place, pentru a face parte din viata mea”, sunt pretioase, pentru ca aceste semne sa aiba o viata mai buna. Evitati gandirea colectiva excesiva, amintiti-va ca fiecare are propria viata.

Pesti Pentru Pesti, legea atractiei se potriveste perfect cu actul iubirii de sine. Pestii sunt foarte iubitori si, din aceasta cauza, ajung sa-i iubeasca prea mult pe ceilalti, uitand de ei insisi, iar atunci cand iubirea nu este returnata, ajung sa devina firi triste, sentimentale si melancolice. Mantrele precum „Nu este nimic mai bun decat sa ma iubesc mai intai”, „Cel care nu ma face sa zambesc, nu merita sa ma vada suferind” si „Sa comit nedreptati pentru presupuneri nu este corect”, sunt eliberatoare pentru voi. Evitati gandurile melancolice. De asemenea, nu va lasati purtati de dependente, deoarece multi Pesti ajung sa ajunga in acest tip de situatie, dependenti de ceva, pentru a se simti mai bine.

Sursa: ce-spun-astrele.ro