Primavara 2017: Top 3 cele mai norocoase si infloritoare zodii!

Capricorn

O primavara foarte buna pentru cei nascuti in zodia Capricorn. Stabilitate si fericire, cam asa se caracterizeaza primavara pentru ei.Martie va fi un timp  al schimbarilor pozitive adtorita aliantei dintre Mercur, Uranus si Pesti. Aceasta se traduce in capacitatea de a va largi orizonturile prin intermediul oamenilor – noi contacte, noi perspective si noi idei care va inmuguresc in minte si suflet. Nativii din Capricorn se vor simti pregatiti sa inceapa drumuri noi, indiferent de caracteristica acestora. Poate fi vorba despre proiecte noi, sau poate chiar o noua iubire! O casa noua! Orice este inzestrat cu aceasta conotatie a innoirii vi se potriveste de minune primavara aceasta si simtiti-va liberi sa primiti aceste daruri ale vietii. Indrazniti sa credeti in voi si in schimbarile benefice care survin, dupa o perioada intensa de pregatire si asteptare.

Aprilie va fi o luna a increderii de sine, cu multe reusite si in plan profesional. In luna mai puteti sa indepliniti orice gand care va apare. Aveti energia de a duce la bun-sfarsit orice plan, in primavara aceasta!
Varsator

E vremea pentru un nou inceput. Planuri mari in aceasta primvara pentru varsatori. Marte este in Gemeni, ceea ce iti aduce o influenta pozitiva si te ajuta sa fructifici toate eforturile, in urmatoarele luni. Nativii din Zodia Varsator vor fi intreprinzatori si plini de creativitate, cu multa energie la serviciu, dar si acasa. Originalitatea si vitalitatea isi fac simtite prezenta si in cadrul relatiei de cuplu, ceea ce evident, aduce mult farmec iubirii daca si partenerul este receptiv la aceasta dinamica interioara ce va cuprinde.

Dragostea se manifesta la cote inalte in cazul varsatorilor, primavara aceasta! E timpul pentru bucurie. Venus, Mercur si Marte va poarta pe culmi inalte, iubirea straluceste mai ales in luna Aprilie. Trebuie insa sa nu uitati ca, din cand in cand sa va readuceti cu picioarele pe pamant. Varsatorii au tendinta ca, atunci cand sunt cuprinsi de o energie vitala foarte puternica, sa se lase dusi de val prea usor.
Rac

Pentru Raci, in martie soarele se asociaza in mod favorabil pentru tine, cu Uranus in Pesti, ceea ce inseamna ca in tot acest timp iti vei putea lua o perioada buna de relaxare, detasare. Este un timp prielnic pentru regasirea interioara, cand este bine sa te indepartezi putin chiar si de cei dragi, doar ca sa fii mai aproape de tine insuti!

Iti gasesti momentul de echilibru si relaxare. Este atat de bine sa iti ingaduieste momentele de linistire, pentru a o lua de la capat cu mai multa energie sufleteasca si capacitate de a darui si celor din jur! Primavara aceasta iti face in mod fundamental bine si este ideal sa reusesti sa te bucuri de aceasta perioada. Linistea sufleteasca iti aduce satisfactii si in viata de familie, observi cum comunicarea devine fluida si momentele alturi de cei dragi, nepretuite.

De la sfarsitul lui Mai, cu Marte care intra in semnul tau, viata va primi un alt tonus si vei simti nevoia sa te angrenezi, in mod firesc, dupa o perioada de liniste, in activitati provocatoare: noi proiecte la serviciu sau acasa- reamenajarea sau redecorarea locuintei, de exemplu.

Sursa: garbo.ro

×
Afla totul despre zodia ta. Lasa-ne un like:
Am dat deja.
Ti se potriveste?
Distribuie pe Facebook
Am distribuit deja.