10 motive pentru care sa iubesti zodia PESTI

597

Zodia pești este considerată una dintre cele mai dificile zodii, o știu asta bine atât cei care sunt pești, cât și cei care au avut vreodată de afacere cu ei. Însă dacă ajungi să îi cunoști mai bine, vei vedea câte calități speciale au. Personalitatea lor inglobeaza trasaturi si de la celelalte 11 semne zodiacale.

1.Sunt sufletiși, mereu gata să ajute și au cea mai mare calitate din lume: iubesc necondiționat.

2.Peștii sunt mereu în căutare de senzații noi
Stabilitatea și previzibilitatea sunt un coșmar pentru pești. Ei iubesc ca lucrurile noi să le bântuie mereu prin viața de zi cu zi. Iar dacă reușesc să găsească și un partener de viață care să iubească haosul și diversitatea vor fi cei mai fericiți.

3.Peștii sunt milostivi
Este o zodie foarte sensibilă și miloasă, nu în zadar plâng în continuu la filmele dramatice și oferă bani cerșetorilor. Ei împărtășesc emoțiile altora, le vin în ajutor și o fac din suflet. De aceea, dacă ești în căutarea unui partener de viață vezi și această candidatură, vei avea parte de multă căldură și milă.

4.Deosebesc cu greu realitatea de imaginar
Peștii sunt cei mai visători de pe planetă. Ei sunt în căutarea continuă a noilor scopuri și nu se liniștesc niciodată.

5.Peștii sunt empatici
Reprezentanții acestei zodii sunt foarte sensibili. Uneori emoțiile străine îi afectează atât de mult, încât nu se pot clarifica cu cele proprii. Viața lor poate părea un haos doar din considerentul că în jur sunt atâtea probleme, când să le mai rezolve pe ale lor?

6.Pot gândi limpede doar atunci când sunt singuri
Singurătatea îi face să fie mai productivi și mai concentrați. Dacă această zodie s-a închis într-o cameră pentru cel puțin o oră să știi că își face noi planuri de viață.

7.Peștii sunt un soi de introvertit
Dacă un adevărat introvertit se gândește doar la trăirile interioare, atuncii peștii se gândesc la trăirile interioare ale altora. Ei iubesc să-și facă permanent cunoștințe noi și să le descoase de problemele personale. De aici reiese că peștii sunt foarte buni psihologi.

8. Sunt foarte prietenoși
La orice petrecere se vor simți ca peștele în apă. Iubesc să comunice, dar nu să bârfească de aceea își vor face repede prieteni noi. Ei cred că în compania lor oamenii din jur își arată doar latura lor bună.

9. Peștii sunt emoționali și sensibili
Peștii sunt foarte ușor de supărat. Orice replică sau observație o să-i atingă la suflet, așa că ai grijă ce și cum le reproșezi. Iar în caz că tu ești cel care suferă, această zodie va simți imediat, fără ca să-i mai spui.

10.Le place să joace mai multe roluri
Nu este vorba despre fățărnicie, așa e felul lor de a fi: viața s-o perceapă din diferite roluri. Se mai întâmplă ca peștii să rămână blocați între anumite roluri, atunci le este cel mai greu să ia o decizie și să facă următorul pas. Nu-i judecați, așa sunt peștii.