TOP 5 zodii cu două fețe

1050

Gemeni

În general, Gemenii sunt duali, dar asta nu înseamnă că toți cei născuți în această zodie au două fețe. Cu toate acestea, cei mai mulți reprezentanți își folosesc abilitățile de comunicare în moduri toxice, cum ar fi răspândirea zvonurilor despre oameni și bârfe despre cunoscuți, pe care evident le neagă vehement atunci când sunt confruntați. Ei fac tot posibilul să câștige simpatia și încrederea celorlalți, așadar nu ar avea cum să recunoască vreodată să vorbesc pe cineva pe la spate. Lucrul trist este că Gemenii nici măcar nu își dau seama că sunt cu două fețe.

Balanța

Balanța are o problemă cu secretele, pur și simplu nu își poate ține gura. Dacă îi dezvălui unei Balanțe o informație interesantă, abia așteaptă să o dea mai departe. Chiar dacă va promite că nu spune nimănui, ea nu se va putea abține. Balanța se va simți groaznic că ți-a trădat încrederea și îți va promite că va fi mai bună, dar asta nu este o garanție că va păstra secretul data viitoare.

Pești

Peștii își doresc ca toată lumea să fie fericită, iar dacă pentru asta trebuie să fie falși, atunci vor fi falși. Dacă prefăcătoriile lor îi ajută să evite să fie criticați sau puși la zid, planul lor de acțiune nu va avea nicio legătură cu sinceritatea. Peștii vor face o mulțime de lucruri astfel încât să nu fie răniți.

Săgetător

Săgetătorul evită la maximum situațiile tensionate, pentru că îi place ca atmosfera să fie liniștită și amuzantă. Face adesea complimente în care nu crede, tocmai pentru ca oamenii să se simtă bine și să îl placă. De asemenea, adoră să se laude cu realizările lui. Cu toate acestea, atunci când Săgetătorul se laudă, el nu consideră că are două fețe, ci doar spune exact cum este situația.

Scorpion

Scorpionului nu îi place să mintă. Cu toate acestea, este foarte bun în a manipula alte persoane, ceea ce îl face să fie cu două fețe. El știe să se folosească de mințile și inimile celorlalți în avantajul lui. Dacă asta îl ajută să își atingă obiectivele, Scorpionul o va face fără să stea pe gânduri. De asemenea, poate deveni gelos dacă fericirea altcuiva scoate în evidență ceea ce el nu are. Poate spune că e fericit pentru acea persoană, dar nu acționează ca și cum ar fi.