3 cupluri care trebuie să se despartă până la finalul anului ca să fie fericite

246

Multe femei rămân într-o relație doar din obișnuință sau din frica de a rămâne singure. Studiile arată că femeile care au stat timp îndelungat într-o relație care nu le mai făcea fericite au devenit mult mai pline de viață și optimiste dupa încheierea acesteia. Astfel, în momentul în care nu mai vezi un viitor cu partenerul tău, nu te mai atrage și nu te mai face să râzi cu gura până la urechi, trebuie să pui punct relației, deoarece nu mai funcționează

Zodii care trebuie să pună capăt relației până la sfârșitul anului

Gemeni-Balanță

Femeile Gemeni se află de ceva timp într-o relație toxică, care nu le mai aduce fericire și împlinire, dar în care au rămas doar de dragul relației, pentru a se feri de singurătate. Relația Gemeni-Balanță se află de ceva timp pe muchie de cuțit și acum este momentul decisiv al acestei relații. Femeile Gemeni trebuie să își ia inima în dinți și să arate că au tărie de caracter și hotărâre. Ceea ce a fost frumos în această relație s-a dus, fapt pentru care nativii acestui cuplu trebuie să depășească momentul despărțirii și să meargă mai departe alături de alți parteneri de drum!

Leu-Scorpion

Relația Leu-Fecioară este una de-a dreptul dificilă. Nativele Leu vor pune piciorul în prag până în 2019, pentru a încheia legătura cu bărbații Fecioară. Hotărâte și demne din fire, nativele Leu vor spune verde în față tot ceea ce nu mai pot suporta și hotărăsc cu tărie de caracter că vor să meargă mai departe pe drumul vieții de unele singure, fără bărbatul Fecioară alături! Schimbarea va fi una de bun augur, iar astrele vor fi de partea lor, deoarece 2019 le pregătește surprize interesante și plăcute pe plan sentimental!

Vărsător-Pești

Femeia Văsător se satură de mofturile bărbatului Pești, așa că pune punct suferinței! Relația dificilă și îmbibată în certuri ia sfârșit până la finalul anului 2018. Femeia Vărsător se satură de toate capriciile nativului din Pești! Această relație se va termina până la finalul lunii decembrie, însă anul 2019 va fi de partea nativei Vărsător pe plan sentimental, care va avea parte de multe momente frumoase!