Top 3 cele mai incapatanate zodii din horoscop

9440

Taur

Zodia taur este una complexa, astfel incat aici apar mai multe trasaruti de caracter decat in mod obisnuit. Bunatatea, puterea, vointa vin toate la pachet cu incapatanarea. Taurul este considerat una dintre cele mai incapatanate zodii. Crede cu tarie in ceea ce face si ce spune, chiar daca imprejurarile sau ceilalti ii demonstreaza ca nu este cazul. Ambitios din fire si vrand ca totul sa fie conform propriei perceptii, rareori accepta sa cedeze ideilor sau vointei altora.

Vanitos, pentru Taur a accepta un punct de vedere care il contrazice pe cel propriu inseamna a accepta o infrangere. Taurul sta neclintit in principiile lui de viata, in ceea ce simte, face si spune. Cand se intalneste cu un alt incapatanat pe masura lui, ciocnirile sunt cateodata agresive si violente verbal. A spune ca el, dar a face ca tine, poate fi o solutie de compromis pentru acest semn zodiacal fix.

Varsator

Chiar daca varsatorii sunt foarte toleranti, ei sunt de asemenea si incapatanati. Chiar se bate si cu taurul in ceea ce priveste incapatanarea. Crede cu tarie in ideile sale si in principiile de viata, pe care cu greu le lasa.Desi din exterior Varsatorul pare o persoana relaxata, cu care te poti intelegi usor, lucrurile nu stau chiar asa cand ajungi sa il cunosti mai bine.

Nu-l poti scoate din propriul stil de viata, propriul sistem de valori, din viziunea pe care si-a fabricat-o asupra lucrurilor. Apropiatii Varsatorului stiu ca, oricat de nonconformist ar fi, nimic din ceea ce ai face nu il poate face sa-si schimbe mintea. Atunci cand i-a intrat in cap o idee, nimeni si nimic nu i-o mai poate scoate cu exceptia propriei persoane.

Rezistenta este arma lui secreta de aparare, inflexibilitatea – a doua lui natura. Un Varsator autentic se va opune cu duritate lucrurilor daca acestea ii contrazic crezurile personale. Orice incercare de a-i demonstra in mod logic si rational ca nu are dreptate se poate transforma intr-un esec. Toate eforturile sale se vor canaliza inspre a te convinge de adevarul lui. Daca se soldeaza totusi cu succes, va suferi fiindca i-ai demontat lumea. Intr-un fel, iti va purta ranchiuna…

Scorpion

Scorpionul este hotarat si sigur pe el, astfel ca el refuza cateodata ideile celorlalti, crezand ca are dreptate. Incapatanarea este mai degraba de natura emotionala. Ambitia sa indaratnica intervine de obiei cand apar emotiile.Atunci cand ia o decizie emotionala, nimic nu il mai poate intoarce din drumul sau. Nici sfaturile tale bine intentionate, nici faptul ca nu ii doresti nimic altceva decat binele si fericirea…

In acelasi timp, Scorpionul devine de o incapatanare crasa si atunci cand vine vorba de a ‘juca’ si a face dupa cum i se spune. Chiar daca iti da dreptate, nu suporta ideea de “supunere” si de conformare in fata vointei altora. Va alege intotdeauna maniera proprie de a face lucrurile pe care i le sugerezi doar pentru a nu face in totalitate ca tine. Aceasta zodie are tendinta de a-si urma inima si emotiile, cu riscul de a suferi si de a le produce celorlalti suferinta. Scorpionul este ranchiunos din fire si nu ii uita usor pe cei care l-au ranit. Atunci cand crede ca ceva este bine si este drept, va lupta pana in panzele albe sa-ti demonstreze acest lucru.