TOP 3 zodii cu puteri psihice. Au o intuiție ieșită din comun!

776

Intuiție și capacitatea de a citi gândurile celor din jur. Pentru trei zodii, nu este un subiect de science fiction, ci o realitate.

Au puterea psihică de a înțelege rapid esența unei conversații, chiar și atunci când partenerii de discuție au intenții ascunse.

Pești

Peștii nici măcar nu realizează ce putere are mintea lor. Intuiția și capacitatea de a citi cu ușurință și corect gândurile celor din jur nu sunt calități pe care le au toate zodiile. Din contra. Unele abia înțeleg ce le vorbești. Nativii din Pești sunt cu adevărat speciali din acest punct de vedere, însă puterea lor psihică este deopotrivă un cadou și un mic blestem. Mereu sensibili atunci când persoanele din jur emană energie negativă, Peștii pot fi răniți foarte ușor și au tendința de a se închide în propria carapace. Dar nu pot fi mințiți. Adevărul lor este în ochii persoanei iubite, nu în vorbele acesteia, și îl vor afla întotdeauna cu o simplă privire

Rac

Racii probabil au ascuns vreun detector de emoții sau minciuni pe undeva, pentru că simt orice mică variație în comportamentul celor din jur. Un simplu gest, care pentru unii nu înseamnă mai nimic, le poate da nativilor din zodia Rac indicii prețioase. Din acest motiv, în timpul unei conversații, Racii nu pun mare preț pe vorbe, ci pe gesturile nonverbale, iar uneori par chiar aerieni. Însă poți fi sigur că au înțeles tot ce trebuia înțeles, iar alte explicații nu mai sunt necesare. De altel, Racii se numără printre zodiile care pot comunica doar din priviri, mai ales cu persoana iubită.

Balanţă

Deși Balanțele nu cred în puteri psihice și preferă să se concentreze pe aspectele practice, cert este că au o intuiție ieșită din comun. Cu toate că ar putea fi în totală ceață în ceea ce privește propria persoană, nativii din zodia Balanță vor citi rapid și corect gândurile celor din jur. Iar asta în doar câteva secunde. Din acest motiv se întâmplă ca Balanțele să dea răspunsul la o întrebare care nici măcar nu a fost formulată. În dragoste, această calitate unică va transforma relație într-o adevărată aventură. Vor fi mereu cu doi pași în fața partenerului și îl vor surprinde plăcut, păstrând misterul și elementul de aventură.