TREI zodii de barbati care stiu cum sa se poarte cu o femeie

4576

Barbatul Balanta

are caracter si maniere dintrele cele mai elegante si chiar sofisticate. E foarte respectuos si foarte delicat cu femeile. Este un admirator al feminitatii in general si apreciaza femeile pentru calitatile lor. De asemenea, este calm si stapan pe sine, chiar si in situatii dificile.Este un barbat hotarat si stie ce vrea si care sunt asteptarile sale de la o femeie.

Elegant, stilat si iubitor al frumosului, se afla in cautarea unei partenere pe masura. Stie cum sa isi trateze partenera de viata si tine cont de toate gesturile mici care contribuie la intretinerea unei relatii de dragoste. Barbatul Balanta este un barbat distins, avand purtari ireprosabile fata de aleasa inimii sale. Nu ii place sa ridice tonul la nimeni si nici sa joace rolul dictatorului. Chiar daca stie ca are dreptate intr-un anumit punct de vedere, nu urmareste sa-si dovedeasca superioritatea cu orice pret.

Barbatul Pesti

Barbatul nascut in zodia pesti este unul dintre cei mai nobili barbati ai horoscopului. Respecta femeile, in special pe mama sa, ceea ce se si vede in relatiile personale. Este generos si da dovada decinste si de o inalta tinuta morala.Stie cum sa se poarte cu o femeie si mai ales stie cum sa se poarte cu femeia vietii lui.

Atunci cand iubeste o femeie, barbatul Pesti o va face sa se simta cea mai frumoasa femeie din lume. O pretuieste pe aleasa inimii sale si are un profund respect pentru prietenii acesteia. In public, este curtenitor si protector cu persoana iubita, punand-o intotdeauna intr-o lumina favorabila. Este curtenitor in comportament, galant, intotdeauna atent la nevoile partenerei sale.

Barbatul Fecioara

Barbatul fecioara stie cum sa se poarte isi impune si ofera la randul sau respect.  Chiar daca are calitati remarcabile si isi cunoaste foarte bine valoarea, nu ii place sa se laude cu aptitudinile sale, dand dovada de o medestie rara. La fel cum nu ii place sa cucereasca o femeie facand apel la siretlicuri ieftine aducand in discutie banii, averea sau relatiile pe care le are…Barbatul Fecioara este atent cu sentimentele partenerei sale si stie sa asculte fara a cauta sa-si impuna propria opinie. Pentru ca ii place sa fie el insusi, ii acorda si partenerei sale libertatea de a fi ea insasi. Stie cum sa ocoleasca subiectele delicate, care ar putea sa o raneasca pe persoana iubita. Nu ii place barfa, iar daca nu este de acord cu ceva anume, isi expune punctul de vedere calm, fara sa jigneasca si fara sa se enerveze. Fata de femeia din viata sa, barbatul Fecioara este amabil, binevoitor, tratand cu umor si rabdare situatiile dificile dintr-o relatie.