3 zodii de femei care pot deveni foarte agresive si nu se pot controla in anumite situatii

348

Fereste-te din calea lor in cazul in care le superi, deoarece ele ar putea chiar sa sara la bataie. Ele sunt niste femei foarte agresive, avand un comportament deloc calm sau linistit. Nu au deloc notiunea controlului si se aprind cu usurinta, din nimic

Acest gen de femeie agitata si nelinistita este nascuta cu precadere in urmatoarele zodii:

Pesti: cu toate ca ai putea sa pari surprins la vestea ca nativa Pesti ar putea deveni agresiva cu usurinta, insa acesta este adevarul. Atunci cand ii este ranit orgoliul, cel mai bine ar fi sa te adapostesti din calea ei. Nu se poate controla mai deloc, ridica tonul si uneori chiar tipa la oamenii pe care ii iubeste.

Fecioara: nu ii place deloc sa fie mintita sau pacalita, batjocorita sau tratata cu superioritate. Aceste atitudini se numara printre atitudinile care o dezgusta si o determina sa reactioneze impulsiv. Uneori poate chiar sa devina amuzanta atunci cand este nervoasa, insa cu conditia ca tu sa nu fii obiectul supararii ei.

Sagetator: in scopul de a isi spune punctul de vedere ar putea adesea sa ridice tonul si sa iti intrerupa interlocutorul. Se enerveaza cu usurinta, insa ii trece destul de repede.

5 zodii care vor avea un 2019 bogat! Ele sunt zodiile câștigătoare ale horoscopului
Anul debutează cu eclipsă de soare în zodia Capricornului, fapt ce simbolizează încheierea perioadei de visare, așteptare, și începutul acțiunii.

Deși anul 2019 va fi unul cu efecte deosebite pentru toate zodiile, doar 5 se vor putea declara învingătoare. Vor avea un an bogat, sub aspectul banilor, al relațiilor, al dragostei. Iată care sunt acestea.

5 zodii bogate în 2019. Gemeni

Pentru nativii Gemeni, anul 2019 va fi unul cu mari provocări, dar dacă posedați o foarte bună stăpânire de sine și cu multă orientare, veți reuși să aplanati lucrurile și să aduceți fericirea pentru cei din jurul vostru.

Veți reuși să deschideți multe uși și să profitați de toate oportunitățile pe care, în trecut, le-ați ratat. Fiți gata pentru orice, fiți gata să îmbrățișați binele care vine spre voi în 2019.

5 zodii bogate în 2019 – Fecioară

Fecioarele vor trece de la perioada de visare și așteptare, la acțiune. Vor face planuri pe care le vor îndeplini cu punct și virgulă.

Nimic nu le va abate pe Fecioare din drumul lor – se vor împlini atît, personal, cât și profesional.

5 zodii bogate în 2019 Balanță

2019 îi va face pe nativii acestui semn să pună intrebări despre tot ceea ce-i inconjoară. Ei vor fi mai bine concentrați pe finanțele lor și vor încerca cu adevărat să pună aceste lucruri în ordine.

Se vor axa mai mult pe lucrurile pe care și le doresc și vor face acele acțiuni care le vor favoriza ascensiunea.

5 zodii bogate în 2019 – Scorpion

Pentru nativii Scorpion, anul 2019 va fi unul al schimbărilor. Vor depăși toate problemele care pare că le-au pus capac în trecut.

Lucrurile se vor echilibra acum pentru voi, veți primi datoriile la care nici nu mai sperați să le recuperați iar câștigurile financiare se vor îmbunătăți.

5 zodii bogate în 2019 – Vărsător

Vărsătorii se află în punctul de a renunța la dorințele lor pentru binele celor din jur. Vor deveni altruiști, fermecători, iar binele se întoarce către ei.

Lecțiile din trecut, ghinionul în dragoste, au acum îi aduce în punctul de a izbândi și de a afla răspunsuri îndelung căutate.