TREI zodii care fug de iubire toată viaţa

474

Zodiile cărora le este teamă să iubească şi preferă să fie într-o căutare permanentă sau se izolează:

Gemeni

Gemenii, recunoscuti pentru firea lor duala, nu stiu niciodata ce vor si pe ce drum sa o apuce. In momentul in care acesti nativi incep sa aiba sentimente pentru cineva fug cat ii tin picioarele. Asta deoarece incep sa-si puna la indoiala trairile si au tot felul de ganduri care ii impiedica sa iubeasca cu adevarat.

O alta teama a acestor nativi vine din faptul ca nu cred ca se pot ridica la inaltimea asteptarilor persoanei iubite. Si din acest motiv, prefera sa se retraga.

Gemenii pot transmite semnale confuze celorlalți, pentru că simt ceva şi arată altceva prin comportamentul rece pe care-l afişează sau nu se ţin de promisiune şi celălalt nu mai are încredere.

Fecioara

Stim cu totii ca Fecioarele sunt in cautarea perfectiunii. Pe toate planurile! Tocmai din aceasta cauza, nativii acestei zodii dunt imuni la iubire. Isi doresc un partener perfect care sa se ridice la nivelul asteptarilor lor. Si cum nu gasesc, vor fugi toata viata de iubirea adevarata, pentru a cauta o perfectiune care nu exista.

Pe de altă parte, Fecioarele nu îşi exprimă cu prea mare uşurinţă sentimentele. Mai mult, sunt foarte critice şi cu ele însele, iar sinceritatea în privinţa emoţiilor le poate face vulnerabile în faţa celeilalte persoane.

Pesti

Pestii viseaza la o dragoste ca-n filme. Sunt familisti convinsi si cred ca adevarata dragoste o gasesc doar odata in viata si trebuie sa dureze pentru totdeauna. Cu toate acestea, odata ce au gasit marea dragoste, apoi au pierdut-o refuza sa mai spere si sa isi mai deschida inima pentru o alta persoana.