4 zodii care mereu ii ranesc pe cei din jur

12371

Fecioara

Nativii acestei zodii sunt atenți la oamenii din jur, dar mai ales atenți la defectele lor pe care le descoperă imediat și le exploatează la maximum.
Când îți e lumea mai dragă, Fecioara îți va reproșa o decizie greșită sau o greșeală din cauza căreia ea a avut de suferit, chiar dacă la vremea respectivă a înțeles de ce ai acționat astfel. Nimeni nu este suficient de bun pentru nativii din Fecioară care întotdeauna îi rănesc pe cei din jur.

Leu

Se știe cât sunt de ambițioși Leii și se știe că au mari pretenții și de la ceilalți. Ei au impresia că sunt cei mai buni, că iau cele mai bune decizii și că toți ceilalți trebuie să îi urmeze.
Cu o asemenea atitudine, este imposibil să nu îi rănească pe cei din jur, pentru că se comportă ca niște șefi duri, exigenți și opaci.

Rac

Racii sunt atât de posesivi, egoiști și materialiști că este imposibil să nu fie în lista cu zodiile care îi rănesc pe cei din jur. Comportamentul lor egocentric te face să îți dai seama imediat că nu se gândesc decât la ei înșiși și, cel mult, la proprii copii.
Ceilalți reprezintă doar un mijloc prin care ajung mai repede la ceea ce vor.
Până și cu rudele sau cu partenerul de viață Racii sunt profitori și acaparatori.

Berbec

Nativii Berbeci nici nu se gândesc că pot răni pe cineva, nici nu le trece prin cap că ar putea suferi cineva din cauza vorbelor sau a deciziilor pe care le iau pentru că, sincer, ei oricum nu prea se gândesc la ceilalți.
Ei se gândesc doar cum să obțină ceea ce vor și ceea ce au nevoie, indiferent că alții rămân în urmă supărați, jigniți sau răniți.