4 zodii care nu dau a doua șansă în iubire

340

Ce spui despre a doua șansă? Părerile sunt împărțite. Unii spun că orice om greșește și are nevoie de a doua șansă, în vreme ce alții spun că iubitul nu o să se schimbe și dacă a greșit o dată, o va face și a doua oară.

Un lucru este cert: 4 nativi din zodiac nu acordă niciodată a doua șansă. Descoperă toate detaliile în articolul de mai în jos.

4 zodii care nu dau a doua șansă în iubire.

Fecioară

– Poate cea mai categorică femeie din zodiac, Fecioara nici nu vrea să audă de a doua șansă. Nu numai că nu crede în această metodă, dar sfătuiește toate prietenele ei să nu le acorde iubiților o a doua șansă.

Fecioara este genul de persoană care cere foarte mult de la partener, dar oferă dublu înapoi. Și dacă își dă seama că investiția ei sentimentală nu a meritat, întoarce spatele și pleacă fără să se mai uite înapoi. Pentru ea, o relație destrămată este ca un petec pe care vrei să îl coși a doua oară. Niciodată nu va mai fi la fel!

Săgetător

– Săgetătorii nici măcar nu au auzit de a doua șansă. Pentru ei, acolo unde pui punct, nu mai există loc de negocieri sau schimbări. I se pare că este de prost gust să nu ai coloană vertebrală și să alegi să te desparți ca după puțin timp să te întorci în brațele lui.

Sunt iertători și înțelegători, dar dacă urăsc ceva din tot sufletul, acelea sunt jignirile.

Leu

– Leul este ca o fiară. Nu acceptă nici cea mai mică greșeală. Femeile din această zodie sunt foarte posesive și vor ca partenerul să joace după cum cântă ele. Cea mai neînsemnată abatere de la reguli o scoate din sărite pe Leoaică.

Nu mai este nevoie să spunem că nici nu concepe noțiunea de a doua șansă.

Taur

– Taurii sunt, de obicei, foarte calculați înainte să ia o decizie. Nu permit ca iubitul să calce pe bec sau să greșească major. În schimb, trec cu vederea foarte ușor micile neînțelegeri și încearcă să-i găsească scuze partenerului, pentru binele relației.

Însă, singurul lucru peste care nu poate trece este infidelitatea. Taurul este atât de dedicat relației de cuplu, încât un asemenea gest nu l-ar putea ierta niciodată.