4 zodii care se căsătoresc în 2020

283

Majoritatea femeilor visează la ziua nunții și își plănuiesc în minte tot felul de momente romantice, modelul decorațiunilor sau lista invitaților.

Tu de când visezi această zi plină de momente magice și unice? Anul 2020 va îndeplini această dorință pentru 4 native ale zodiacului. Grandiosul eveniment le va face să tremure de emoții și să plângă de fericire.

Află dacă te numeri printre femeile care își vor vedea visul împlinit în anul care urmează:

Rac

Fire extrem de familistă și conservatoare, toată viața ta se învârte în jurul omului cu care te afli într-o relație. Astfel, ziua nunții este extrem de importantă și are o semnificație mult mai mare pentru tine decât pentru alte femei. Anul viitor te vei simți pe deplin împlinită și fericită, pentru că nunta mult visată își va face apariția. Te vei simți în al nouălea cer și viața ta va prinde sens, mai ales că ai în plan și un bebe!

Leu

Relația în care te afli a fost cam dificilă în ultima vreme, dar ați trecut cu brio peste toate obstacolele și acum a venit momentul să sărbătoriți. Anul viitor vei sta în fața altarului, la braț cu bărbatul vieții tale. Veți avea o nuntă de vis, unde toți invitații se vor distra de minune și vor rămâne cu multe amintiri frumoase.

Săgetător

În 2020 vei sărbători dragostea pe care i-o porți iubitului tău pășind spre altar. Vei fi cerută de soție și veți face rapid nunta, pentru că nerăbdarea este mare. Veți pune la punct și cele mai mici detalii, deoarece de foarte mult timp visezi la această zi și nu îți dorești ca ceva să nu iasă așa cum ți-ai dorit de mică. Vei plânge de fericire și vei avea parte de toată susținerea familiei. Totul va ieși perfect și veți fi foarte apreciați pentru eleganța și rafinamentul cu care ați organizat toată nunta.

Vărsător

Fire extrem de libertină și aventuroasă, femeia Vărsător nu suportă responsabilitățile, fapt pentru care toată viața a fugit de angajamente. Cu toate acestea, se pare că sufletul pereche a apărut în viața ei și i-a schimbat complet modul de a vedea lumea. Astfel, anul 2020 se anunță a fi plin de evenimente importante și unice în viața femeilor Vărsător: vor fi cerute în căsătorie și vor face și nunta la scurt timp. Fericirea se va vedea necontenit pe chipul lor și toată viața se vor dedica unui singur bărbat, deoarece țin foarte mult la fidelitate.