5 Zodii Care Se Indragostesc In 2020

10021

Dintre toate cele 12 zodii, doar 5 vor fi foarte norocoase in anul 2020 pe plan sentimental. Din acest punct de vedere viata acestor nativi se poate schimba complet.

BERBEC

Pana in luna august a acestui an, berbecii singuri isi vor gasi un partener stabil. Cele mai bune sanse de a gasi pe cineva sunt daca veti participa la evenimente aglomerate, cum ar fi la concerte. Asa ca nu refuzati niciodata invitatii la petrecere sau la iesiri cu prietenii. Cei care deja sunt intr-o relatie trebuie sa stie ca sentimentele se vor dezvolta si va exista stabilitate si incredere.
Chiar daca intalniti pe cineva nou, sau daca continuati o relatie mai veche, incercati sa fiti sinceri cu persoana de langa voi.

TAUR

Prima jumatate a acestui an nu va aduce lucruri majore in viata, insa dupa luna august lucrurile iau o intorsatura favorabila si veti avea parte de lucruri la care nu va asteptati. Astrele spun despre tauri ca, cel mai sigur, acestia se vor indragosti de o Fecioara sau un Capricorn, de o persoana intelectuala si boema.
Dupa mai multe intalniri si flirturi, va aparea cineva care va va face sa nu mai vreti sa treceti din aventura in aventura. Ceea ce este clar, va veti indragosti nebuneste!
Taurii care au o relatie stabila, au toate sansele sa faca marele pas anul acesta.

FECIOARA

Pentru anul acesta, fecioarele nu-si doresc altceva decat stabilitate in dragoste. Cu siguranta veti avea perioade pline de romantism se senzualitate.
Atat fecioarele singure cat si cele care au o relatie stabila trebuie sa fie foarte atente la eclipsa solara din 20 martie care va avea loc exact in zona parteneriatelor din aceasta zodie. Prin urmare, va marca un punct important de cotitura in viata amoroasa a Fecioarelor, indiferent de starea civila a nativilor.

SCORPION

Nativii acestei zodii sunt mereu prezenti intr-un top al zodiilor care iubesc sau sufera din dragoste. Anul acesta nu veti suferi din dragoste, ba din contra, Cei care au o relatie stabila vor face pasul cel mare spre o casatorie sau o logodna, iar relatie va deveni mai puternica in 2020. Se anunta o calatorie in care va veti reindragosti de partener.
Scorpionii singuri au un an zbuciumat pentru ca vor gasi pe cineva care le va zdruncina lumea, intr-un mod cat mai favorabil.

CAPRICORN

Capricornii intalnesc o persoana cu o personalitate puternica, asa cum mereu si-au dorit. Nu ar fi de mirare daca cei alesi s-ar numara dintr-o zodie din acelasi element, de pamant, respectiv Taur si Fecioara.
Cei care se afla deja intr-o relatie vor comunica mai usor, vor lua decizii importante in ceea ce priveste viata de cuplu si se vor simti mai apropiati.
Cea mai buna perioada pentru Capricorni va fi intre 17 martie si 10 aprilie.