6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să auzi

491

Zodii sincere și zodii mincinoase
Zodii oneste

Berbec

Persoanele născute în această zodie sunt cunoscute pentru faptul că sunt extrem de sincere. O parte din această onestitate vine din virtute, cealaltă… din viciu. Deși Berbecul are calități de lider, acesta tinde să fie destul de impulsiv și agresiv. Totuși, te poți baza pe acest nativ atunci când vine vorba de o părere sinceră.

Balanță

Balanța pune accentul pe interacțiune socială și pe corectitudine. Din tot zodiacul, acest nativ este cel mai diplomat și sincer. Deși nu vrea să îți rănească sentimentele, poate fi destul de direct și fără scrupule într-o confruntare.

Leu

Asertivitatea și încrederea în sine îl fac pe Leu să fie mai sincer decât celelalte zodii. Din moment ce tinde să fie arogant, Leul crede că are și dreptul să spună tare și răspicat ceea ce gândește cu adevărat. Totuși, adevărul pe care îl va spune acest nativ va fi mereu subiectiv.

Săgetător

Acest semn zodiacal este cunoscut pentru simțul umorului dezvoltat. Totuși, ca și în cazul celor care fac stand-up comedy, Săgetătorului îi lipsesc „filtrele”. Acest lucru îl determină să fie extrem de sincer, chiar dacă nu are prea mult tact.

Taur

Persoanele născute în această zodie sunt extrem de devotate atât persoanelor dragi, cât și scopurilor acestora. Un Taur va încerca întotdeauna să îți facă complimente în spatele cărora se va afla și un sâmbure de adevăr. Deși îți va spune că ai un outfit drăguț, că ai ochi frumoși sau că ai greșit în legătură cu ceva, trebuie să simți și ușoara ironie din spatele acestor vorbe.

Fecioară

Fecioara știe să spună foarte bine ceea ce gândește, dacă i se acordă suficient timp pentru a procesa totul. Deși ceea ce comunică nu ajută pe nimeni, cuvintele acestei zodii vor fi întotdeauna sincere. Fecioara este o perfecționistă și este mai mult decât pregătită să își împărtășească criticile, nu complimentele.
Zodii care îți spun mereu ce vrei să auzi

Gemeni

Această zodie este extrem de sociabilă. Deși pune accentul pe exprimare mai mult decât orice, de cele mai multe ori este sinceră. Totuși, deoarece are o personalitate duală, mintea acesteia poate fi destul de schimbătoare. Deși pe moment poate spune ceva sincer și în care crede cu adevărat, în secunda următoare își poate schimba complet părerea. Înainte de a judeca această zodie, amintește-ți că acest comportament nu este intenționat.

Capricorn

Strategicul și pragmaticul Capricorn este sincer atât timp cât acest lucru îi servește intereselor sale. Dacă trebuie să fie sincer la locul de muncă, atunci va fi. Este indicat să analizezi cuvintele acestui nativ, dacă informația de care ai nevoie este critică.

Scorpion

Deși Scorpionul nu este tocmai cel mai mincinos nativ, acesta poate fi destul de secretos și nu îți poate oferi informația de care ai nevoie imediat. Acest lucru nu îl face o persoană rea, dar nici o persoană de încredere. De cele mai multe ori, pentru a afla ce se află cu adevărat în mintea unui Scorpion, trebuie să asculți lucrurile pe care nu le spune.

Vărsător

De ce se află Vărsătorul la final de listă? Deoarece seamănă foarte mult cu Scorpionul atunci când vine vorba de sinceritate. Acestui nativ îi este teamă să se simtă vulnerabil și de aceea preferă să nu își exprime prea des sentimentele.

Pești

Peștii sunt ultimii martiri. Ca și în cazul celorlalte zodii, comportamentul acestui nativ nu este intenționat. Persoana născută în această zodie nu vrea să inducă în eroare pe nimeni. Din cauză că se simte victimă, preferă să întoarcă mereu situația în favoarea sa și să ascundă anumite informații.

Rac

Deoarece are o intuiție emoțională și o imaginație ieșite din comun, Racul tinde să fie destul de manipulator. Totuși, acest lucru nu înseamnă că asta îi este și intenția. Cercul de prieteni și persoanele dragi sunt importante pentru acest nativ, chiar dacă uneori se mai joacă cu mintea acestora.

Ține cont de aceste informații și ai grijă ce zodie lași să intre în viața ta!