7 iulie 2023. Se deschide portalul mistic 777 in mijlocul verii. Cum este afectata fiecare zodie

78

Luna iulie este intensa atat din punct de vedere astral, cat si numerologic. A saptea luna din an, aflata in mijlocul verii si al anului, iulie poarta magia cifrei 7, iar ziua de 7 iulie accentueaza acest portal mistic deschis in mijlocul verii.

Numarul 7 simbolizeaza cresterea psihica, intuitia, spiritualitatea si visele. Este timpul sa ne eliberam de ciclurile toxice ale relatiilor si sa aducem in viata noastra iubire, pace si seninatate. Fii atent la visele de noapte, deoarece ele dezvaluie mesaje divine.

Berbec
Portalul 777 aduce Berbecilor o energie intensa si o dorinta de a-si atinge obiectivele cu mai multa determinare. Este un moment propice pentru a lua decizii importante si a face schimbari semnificative in viata personala si profesionala. Acest portal va incurajeaza sa va urmati intuitia si sa actionati cu incredere.

Taur
Taurii vor simti o dorinta profunda de a se conecta cu natura si de a-si regasi echilibrul interior. Portalul 777 deschide oportunitati pentru vindecare emotionala si spirituala. Este un moment ideal pentru a medita, a petrece timp in aer liber si a reflecta asupra valorilor personale. Veti gasi liniste si claritate in aceste activitati.

Gemeni
Pentru Gemeni, portalul 777 aduce o intensificare a comunicarii si a creativitatii. Veti avea o capacitate sporita de a exprima ideile si de a va conecta cu ceilalti la un nivel mai profund. Acesta este momentul perfect pentru a incepe proiecte noi, a scrie, a invata sau a participa la activitati de grup care stimuleaza mintea si sufletul.

Rac
Racii vor experimenta o intensificare a emotiilor si a relatiilor personale. Portalul 777 va incurajeaza sa va deschideti inima si sa va conectati cu cei dragi. Este un moment bun pentru a rezolva conflictele din trecut si a intari legaturile familiale. Intuitia voastra va fi deosebit de puternica, ghidandu-va in deciziile emotionale.

Leu
Pentru Lei, portalul 777 aduce o perioada de auto-descoperire si crestere personala. Veti simti o dorinta puternica de a va exprima autentic si de a va urma pasiunile. Acesta este un moment propice pentru a va pune in valoare talentele si a va implica in activitati care va aduc bucurie si satisfactie. Aveti curajul sa straluciti!

Fecioara
Portalul 777 aduce Fecioarelor o oportunitate de a se concentra pe dezvoltarea personala si pe imbunatatirea stilului de viata. Veti simti nevoia de a face ordine in viata voastra si de a elimina ceea ce nu va mai serveste. Este un moment bun pentru a incepe o dieta sanatoasa, a face exercitii fizice regulate si a va dedica timp pentru auto-reflectie si meditatie.

Balanta
Portalul mistic 777 aduce Balantelor o energie armonioasa si echilibrata, favorizand relatiile interpersonale si colaborarile. Este un moment ideal pentru a lucra la consolidarea legaturilor cu cei din jur si pentru a aduce pace si intelegere in situatii tensionate. Veti simti o dorinta puternica de a crea frumusete si armonie in viata voastra si in mediul inconjurator.

Scorpion
Scorpionii vor experimenta o intensificare a intuitiei si a perceptiilor psihice. Portalul 777 va deschide portile catre explorarea interioara si transformarea profunda. Acesta este un moment prielnic pentru introspectie, descoperirea unor adevaruri ascunse si eliberarea de vechile traume. Lasati-va ghidati de intuitie si aveti incredere in puterea voastra de regenerare.

Sagetator
Pentru Sagetatori, portalul 777 aduce o dorinta de expansiune si aventura. Veti simti nevoia de a explora noi orizonturi, fie prin calatorii, fie prin studii si activitati intelectuale. Acesta este un moment propice pentru a va largi perspectivele si a invata lucruri noi. Lasati-va ghidati de curiozitate si entuziasm pentru a descoperi noi pasiuni si interese.

Capricorn
Capricornii vor simti o intensificare a ambitiilor si a obiectivelor profesionale. Portalul 777 va ofera energia necesara pentru a va atinge telurile si a face progrese semnificative in cariera. Este un moment bun pentru a va organiza si a va stabili prioritatile. Veti gasi resursele interioare pentru a depasi obstacolele si a va realiza planurile pe termen lung.

Varsator
Pentru Varsatori, portalul 777 aduce o perioada de inovatie si originalitate. Veti simti o dorinta puternica de a experimenta si de a aduce schimbari in viata voastra. Acesta este un moment prielnic pentru a va implica in proiecte creative si pentru a va exprima ideile unice. Lasati-va imaginatia sa zboare si aveti curajul sa va urmati viziunile neconventionale.

Pesti
Portalul 777 aduce Pestilor o sensibilitate crescuta si o conexiune profunda cu lumea spirituala. Veti simti o dorinta puternica de a va retrage in lumea interioara si de a explora dimensiuni spirituale. Este un moment bun pentru meditatie, practici spirituale si pentru a va conecta cu intuitia. Aveti incredere in ghidarea interioara si lasati-va purtati de fluxul universului.