Acestea sunt cele mai inteligente femei, in functie de zodie

319

Fiecare zodie este caracterizata de un anumit tip de inteligenta, analitica sau emotionala, trasatura care influenteaza comportamentul fiecarui nativ. Inteligenta analitica se masoara in functie de IQ si se refera la abilitatile cognitive, de invatare, in timp ce inteligenta emotionala presupune recunoasterea si intelegerea profunda a lumii, fiind aptitudinea de a identifica, evalua si controla propriile emotii, dar si pe ale persoanelor din jur
Femeia Scorpion te „citeste“ dintr-o privire
Nativele care se remarca in mod deosebit in cazul inteligentei analitice sunt cele din zodia Varsatorului, iar in ceea ce priveste inteligenta emotionala femeile Scorpion sunt cele mai daruite. Conform astrology.com semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator) au inteligenta intuitiva, emotionala, reusind sa intrevada rapid solutiile si sa evalueze riscurile pe care actiunile lor le-ar putea implica.

Semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) sunt caracterizate, mai degraba, de o inteligenta practica, incadrata cumva intre inteligenta analitica si cea emotionala, ceea ce inseamna ca rezolva problemele osciland intre cele doua categorii, insa uneori se lasa conduse de partea emotionala cand ar fi nevoie de un simt analitic.
Femeia Varsator, o forta a inteligentei analitice
Semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) sunt definite de inteligenta analitica, cea mai puternica reprezentanta a acestei categorii fiind femeia Varsator. Traiesc intr-o lume a ideilor si nativele din aceste zodii sunt caracterizate prin faptul ca aleg de cele mai multe ori ideile, datele concrete, in locul emotiilor si actiunilor impulsive. Tocmai pentru ca au nevoie de stimulare intelectuala intensa, aceste zodii sunt foarte sociabile, extrem de deschise comunicarii.
Semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) sunt maestrii inteligentei emotionale, considerata de multi psihologi chiar mai importanta decat alte tipuri de inteligenta. Aceste native inteleg intuitiv ceea ce simt si ceea ce ii motiveaza pe cei din jur in actiunile lor. Femeia Scorpion are o intuitie formidabila si, tocmai pentru ca este o excelenta  „cititoare“de emotii, poate manipula oamenii in favoarea ei. In acelasi timp, este o persoana care reuseste sa empatizeze cu adevarat cu cei care au nevoie de o mana de ajutor si de cineva sa-i asculte.