Adevaruri crude despre zodia ta. Nu te asteptai la asa ceva!

3276

Berbec

Cu sprancenele incruntate, cu aroganta pe fata si cu o atitudine infumurata, berbecul este zodia asociata cu un animal care se loveste singur cu capul de perete. Foarte rar spun un lucru si fac altceva. Daca gresesc, nu discuta despre faptele lor si nu recunosc. Berbecii sunt de felul lor oameni cinici, care iau in ras pe altii oricand au ocazia, jignind cu cruzime. Va incerca mereu sa ocupe pozitii de conducere, intrucat se cred de neinfrant.

Taur

Taurii au o personalitate un pic bipolara. Daca acum este super fericit, in urmatoarea secunda cade intr-o umbra de tristete, fara motive evidente. Taurul este vesnic subjugat de propriile emotii. Desi se dau mari maestri in psihanaliza si isi evalueaza deseori prietenii, taurii duc lipsa de experienta de viata, indiferent de varsta, nu pentru ca nu au avut parte de evenimente majore in viata, ci pentru ca au o capacitate redusa de a invata din propriile experiente.

Gemeni

Gemenii chiar sunt persoane duale si mai presus de asta, le si place ideea de a exista doi intr-unul. De aceea, actiunile si vorbele lor sunt greu predictibile. Fac planuri saptamani intregi, ca mai apoi sa se razgandeasca. Gemenii vorbesc cu voce tare pentru ca adora sa se auda si sa primeasca atentia tuturor din jur, dar sunt si insistenti, si sacaitori, din simplul motiv ca au chef de joaca. Deseori, nu le pasa ca in “joaca” lor cineva ar putea sa iasa ranit, cel putin sufleteste.

Rac

Racii sunt teribil de curiosi. Si-ar dori sa stie ce fac toti oamenii de pe Pamant. Pe de alta parte, racii sunt si foarte puturosi. Rareori exceleaza la vreun sport pentru ca, daca ar fi dupa ei, ar lua pauza din 15 in 15 minute. Puterea de influenta a racului este foarte limitata. Nici macar in fata prietenilor nu au un cuvant major de spus, parerile lor fiind usor trecute cu vederea si considerate adesea neimportante.

Leu

Leii ar face orice pentru a fi in centrul atentiei. Stima lor de sine este mult peste medie, in unele cazuri ajungand chiar la adulatie. Leii au obiceiul de a intrerupe conversatiile oamenilor. Leii se sperie de ideea de umilinta. Ei nu s-ar arata umili in absolut nicio situatie. Nu degeaba Iisus a fost capricorn si Buddha, varsator.

Fecioara

Fecioarele au mereu o problema. Sunt greu de multumit, sunt perfectioniste si au un comportament obsesiv-compulsiv.

Balanta

Precum gemenii, si balantele au tendinte bipolare. Nu atat de dure, pentru ca ele cantaresc toate beneficiile, toate dezavantajele si toate posibilele scenarii care pot decurge inainte sa ia o anumita decizie. Multe balante trec prin viata gandindu-se ce decizie sa ia, faca sa apuce sa se hotarasca si sa-si puna planul in aplicare. Au nevoie de impulsuri exterioare constante ca sa-si faca treaba cum se cuvine.

Scorpion

La scorpioni totul trebuie sa fie ca la carte, fiind foarte tipicari. Adora sa afle lucruri care nu tin de ei, barfe micute si uneori banale.

Sagetator

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt mari aventuriere. Insa aventurile vin cu un pret. Adesea, sagetatorii reusesc sa se raneasca emotional si fizic in cautarea de aventura. Un alt „defect” al sagetatorilor este ca prea putini stiu sa piarda cu demnitate.

Capricorn

Sunt muncitori, de incredere si teribil de plictisitori, fiind extrem de prevazatori. Au toate atuurile sa reuseasca in ceea ce-si propun, insa faptul ca sunt fiinte atat de plictisitoare le pune obstacole in drum.

Varsator

Sunt visatorii zodiacului. Vesnic nostalgici. Varsatorii nu se sincronizeaza cu realitatea, traind in propria bula. Varsatorii sunt fiinte care adora misticismul, adora sa caute si sa gaseasc un sens in spatele unui fapt oarecare.

Pesti

Sunt sociabili, placuti, au simtul umorului, insa au probleme mari cand vine vorba de sinele lor sexual. Sunt sfiosi in fata propriei sexualitati, de aceea se refugiaza in alte aspecte ale vietii, cum ar fi familia. Caracterul familist si grijuliu al unui peste este mereu binevenit in relatiile cu cei dragi, mai putin cu partenerul sau cu sotul, care se satura redepe de cicaleala materna a pestelui.