Afla caracterul femeii, in functie de luna in care s-a nascut

458

Ianuarie

Femeile nascute in ianuarie sunt ambitioase si nu renunta usor la planul lor. Totodata ele sunt critice, dar de fiecare data devin sentimentale si se calmeaza usor. Ele acceptă în cercul său doar persoanele cu același nivel intelectual și cu aceleași păreri.

Februarie
Femeile nascute in februarie sunt de fire romantice, în discuție cu ele aveți nevoie de multă răbdare. Nu fiecare le va înțelege din cauza dispoziției schimbătoare. Ele g’ndesc abstract. De asemenea, dacă le-ați trădat, atunci nu le veți mai vedea.

Martie
Pisicile din martie. Carismă și farmec. Au o fire devotată și care se îndrăgostesc cu greu. Ele pot fi fermecătoare și drăguțe p’nă nu le-ați supărat cu ceva. Totuși să trăiești l’ngă o persoană născută în martie este o adevărată plăcere.

Aprilie
Femeile nascute in aprilie sunt capabile să mențină relații cu practic orice persoană și au calități de diplomat. Este adevărat că majoritatea dintre acestea sunt destul de geloase, iar dacă le-ați afectat încrederea, mai bine plecați de bună voie. Femeile născute în aprilie pot să vă facă cel mai fericit om de pe Păm’nt. Ele îi acceptă pe cei care le dob’ndesc toată încrederea.

Mai
Mai este luna femeilor care au caracter stabil și se țin de principii. Sunt foarte atrăgătoare, dar nu de puține ori se asociază cu un caracter greoi. Ele pot fi periculoase pentru orice bărbat care a avut nefericirea să se îndrăgostească de ele. Dacă v-ați înt’lnit cu vreo femeie născută în mai, nu o veți uita niciodată. Nu vă străduiți în zadar.

Iunie
Curioasă, sociabilă și creativă – trei caracteristici principale ale femeii din iunie. Există însă o problemă, ele mai înt’i acționează, apoi se g’ndesc. Ele mai degrabă spun adevărul în față, dec’t pe la spate. Apropo, ar trebui să fiți atenți cu ele, bărbații pot fi o mică jucărie în m’inile lor.

Iulie
Fetele „de iulie” care au avut norocul să se nască în mijlocul verii sunt fericite, frumoase, misterioase și foarte deștepte. Nu le plac conflictele și sunt sincere cu fiecare. Dacă, însă, le veți amăgi cel puțin o dată, le veți pierde pentru totdeauna. Țineți minte acest lucru.

August
Femeile nascute in august îmbină în mod deosebit egoismul cu o mare bunătate. Nu merită să vă certați cu ele, mai devreme sau mai t’rziu aceste femei vor c’știga. Femeile din august au un simț deosebit al umorului, însă nu suportă să fie luate în r’s sau să se facă glume pe seama lor. Dacă v-ați permis un astfel de comportament, nu veți ști niciodată de unde va veni răspunsul. Mereu le place să fie în centrul atenției, iar dacă bărbații nu le acordă atenție ele nu suferă din această cauză. În prezența lor bărbații practic își pierd mințile.

Septembrie
Această lună este a femeilor disciplinate, bune și minunate. Ele niciodată nu iartă trădătorii. Dacă le veți răni, ele vor încerca să se răzbune. Ele apreciază relațiile pe termen lung și niciodată pe cele de o noapte. În același timp au cerințe foarte mari față de parteneri. După cum se spune, supraviețuiesc doar cei ce merită.

Octombrie
Femeile nascute in octombrie au un caracter puternic, o înțelepciune bogată și sunt închise pentru public. Sufletul său nu și-l dau oricui și nu întotdeauna, deoarece se tem că vor fi dezamăgite. Alte femei sunt invidioase pe cele născute în octombrie.

Noiembrie
Aceste femei sunt cu un pas înainte față de alții și depistează foarte ușor minciuna. Nu vă jucați cu ele, vă jucați cu focul. Tot ce trebuie să știți despre aceste femeie este că nu trebuie să le întrebați părerea dacă nu sunteți gata să aflați adevărul.

Decembrie
Femeile nascute in decembrie sutn nerăbdătoare, dar norocoase. Se zice că ele vor găsi întotdeauna posibilități să iasă uscate din apă. Ele pot ridica starea de spirit și sunt o fire deschisă. Ele sunt dispuse să accepte orice rănire, dar se pare că Dumnezeu le iubește, de aceea primesc tot ce doresc.

Sursa: perfect-ask.com