Afla cat minte un barbat, in functie de zodia lui

337

Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatul din zodia leului minte destul de mult dacă nu este într-o relaţie serioasă. Ar face orice ca să obţină ceea ce vrea de la tine, iar minciuna este principala armă. Uneori are tendinţa de a înflori unele poveşti numai pentru că tu îi sorbi fiecare cuvânt şi eşti fascinată de ceea ce spune. Dar dacă este cu adevărat îndrăgostit, te poţi baza total pe sinceritatea lui

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din fecioară ascunde de multe ori lucruri importante şi asta pentru că se teme să nu fie judecat sau respins. Minte mai ales când este vorba de chestiuni delicate sau ruşinoase. Îţi poţi da seama de părerea sa reală cu privire la anumite subiecte sensibile din comentariile pe care le face atunci când critică.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din balanţă este foarte diplomat şi are tendinţa de a ascunde unele lucruri care ar putea să declanşeze conflicte. Preferă să ţină pentru el tot felul de mici secrete sau să omită unele chestiuni tocmai pentru a menţine o situaţie relaxată. Dar într-o relaţie, această atitudine poate cauza multe probleme, de aceea este indicat să-l tragi de limbă din când în când.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul nu inventează poveşti doar ca să te cucerească. Când spune ceva este foarte sincer. Dar este unul dintre cei mai secretoşi nativi ai zodiacului. Îi place să cunoască secretele tuturor, este foarte curios şi băgăcios, dar foarte protector când vine vorba de propriile secrete. Iar dacă trebuie să mintă ca să ascundă ceva, atunci cu siguranţă o face fără nicio remuşcare.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul preferă să nu se încurce cu minciuni. De cele mai multe ori îţi va spune crudul adevăr verde-n faţă! E adevărat că dacă primeşte o provocare tentantă, va apela la minciună, ca să se bucure de noua aventură. Când minte, nu este însă atent la detalii. Chiar dacă ar vrea să ascundă unele lucruri nu reuşeşte, pentru că se dă întotdeauna singur de gol.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativul din zodia capricornului este un mic mincinos. Va spune orice pentru a-i convinge pe cei din jur că are dreptate, chiar dacă asta înseamnă să ascundă sau să deformeze grav adevărul. Iar când vine vorba de relaţii, este dispus să ascundă lucruri importante pentru ca partenera de viaţă să nu-şi schimbe părerea despre el.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru bărbatul din zodia vărsătorului, minciunile aparent inocente fac parte din „rutina” zilnică. Va născoci tot felul de poveşti numai ca să-şi demonstreze punctul de vedere. Uneori poate fi atât de convins de ceea ce spune încât ar putea ajunge să creadă chiar el propriile minciuni. Are o stăpânire de sine fantastică, aşa că nici nu clinteşte când te minte.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din peşti poate minţi destul de mult şi asta pentru că de fapt nu vrea să te facă să suferi. Preferă să-ţi ascundă lucrurile sensibile sau să-ţi răspundă voalat şi nesincer la întrebări delicate. Este destul de reţinut când vine vorba de a împărtăşi ceea ce gândeşte. Va prefera să ţină pentru el unele lucruri, în special pe cele de natură sentimentală, pentru a nu se simţi expus şi vulnerabil.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din zodia berbecului nu prea minte de felul lui, dar îi place la nebunie să se laude, să se pună într-o lumină bună, mai ales dacă încearcă să te cucerească. Îşi va înflori mult poveştile ca să te impresioneze.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din zodia taurului detestă minciuna. Nu te va minţi şi nu va încerca să ascundă adevărul pentru că îşi doreşte o relaţie sinceră, bazată pe încredere. Va aştepta exact acelaşi comportament şi din partea ta, prin urmare, ai grijă să nu-l dezamăgeşti dacă vrei să fie mereu alături de tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din zodia gemeni vorbeşte atât de mult încât îi este imposibil să nu scape câte o minciună din când în când. Pe de altă parte, intuieşte cam ce ai vrea să auzi şi distorsionează adevărul astfel încât să-ţi fie ţie pe plac.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Iubitul tău din zodia racului preferă să ţină ascunse unele mici secrete din viaţa lui. Se simte expus şi vulnerabil dacă spune tot ce are pe suflet, de aceea omite să spună unele lucruri. Dar cu toate astea, nu te minte când vine vorba de chestiuni importante din viaţa voastră. Obişnuieşte adesea să mintă pentru a-şi proteja sentimentele. Îi este teamă de eşecuri amoroase, aşa că va apela la orice minciună ca să te ţină lângă el.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul preferă să nu se încurce cu minciuni. De cele mai multe ori îţi va spune crudul adevăr verde-n faţă! E adevărat că dacă primeşte o provocare tentantă, va apela la minciună, ca să se bucure de noua aventură. Când minte, nu este însă atent la detalii. Chiar dacă ar vrea să ascundă unele lucruri nu reuşeşte, pentru că se dă întotdeauna singur de gol.