Afla ce noroc ai la bani, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut !

1523

Te-ai nascut luni: Vei face bani cam toata viata, insa niciodata nu iti vor fi de ajuns. Asa ca apogeul tau financiar va veni undeva pe la sfarsitul vietii, cand vei putea spune in sfarsit ca esti multumit cu ceea ce ai agonisit. Varsta apogeului financiar: 63 de ani

Te-ai nascut marti: Banii nu sunt principala ta problema in viata, insa intr-un fel sau altul te pricopsesti cu ei. Numai ca nu stii foarte bine sa investesti si de aceea, in ciuda faptului ca iti vor trece multi prin maini, nu vei face aproape niciodata avere. De aceea varsta apogeului financiar este frageda: 20 de ani

Te-ai nascut miercuri: Esti mereu in cautare de solutii financiare din cauza ca banii niciodata nu par sa se lipeasca de tine. De aceea vei incerca inca de tanar sa faci cat mai multi, prin toate mijloacele posibile. Vei atinge un apogeu finaciar pe la 30 de ani pe care il vei mentine constant.

Te-ai nascut joi: Din pacate, apogeul financiar pentru tine este mostenit. Poti spune ca il vei atinge fix in ziua in care te-ai nascut din cauza ca dupa aceea nu vei face decat sa pierzi bani pe parcursul intregii vieti.

Te-ai nascut vineri: Tu ai toate sansele sa te imbogatesti repede din cauza ca inveti foarte bine care este valoarea banului. Insa nu esti satisfacut niciodata de cati ai. Este posibil sa nu consideri ca ai atins apogeul financiar niciodata si e posibil ca averea imensa pe care o vei strange sa creasca si dupa moartea ta.

Te-ai nascut sambata: Esti un om echilibrat si consideri ca toate lucrurile au un sens. Vei face bani destui cat sa traiesti bine iar apogeul financiar il vei atinge la 45 de ani.

Te-ai nascut duminica: Valoarea banilor are mare insemnatate pentru tine, insa nu prea iti place s-ai faci. Te vei chinui sa strangi destui pana la o anumita varsta ca apoi sa-i poti cheltui fara griji. Apogeul tau finaciar este la varsta de 40 de ani.