Afla ce nu-i place partenerului tau si ce l-ar putea face sa te paraseasca !

989

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Iubitul tau nu agreeaza gelozia si posesivitatea ta exagerata.  Cu toate că la început va fi încântat de atitudinea ta, pe parcurs acesta nu va ştii cum să fugă mai repede de lângă tine.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu trebuie sa-i dai prea mare libertate intrucat daca are frau liber el va fugi.  Îl vei plictisi, iar la un moment dat, din lipsă de prea multă atenţie, va vrea să îi interzici lucruri sau să pui şi tu punctul pe i.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Controlul exagerat in relatie si luarea deciziilor fara ca el sa aiba vreun cuvant de spus il va face sa plece din relatie.

Trebuie să îi gâdili puţin orgoliul şi să îi laşi masculinitatea să îşi spună cuvântul, chiar dacă doar verbal.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti destul de naiva si asta il va plictisi pe iubitul tau. Ar vrea mai multă acţiune şi mai multe bătăi de cap, nu să facă orice fără ca tu să îţi dai seama. Chiar şi atunci când încearcă să te facă geloasă, atitudinea ta relaxată îl va pune pe fugă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa dai dovada de maturitate si sa i-o arati iubitului tau. Nu faci compromisuri şi te plictiseşti repede atunci când nu e totul cum visezi, ceea ce îi demontrează lui că nu îţi doreşti o relaţie serioasă, sau că nu eşti pregătită pentru una.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu trebuie sa te increzi in toata lumea si sa fii credula. Asta il va deranja la maximum. Acest lucru îl poate face pe iubitul tău să te părăsească, mai ales dacă are gânduri serioase cu tine. Nu i-ar plăcea să fii vrăjită de vreun coleg de muncă, dar nici păcălită de tentaţii absurde.

Leu (22 iulie – 22 august)

Esti prea orgolioasa si vrei sa stapanesti totul. El va fi foarte deranjat la un moment dat si va claca. Dacă la început va rezista, pe parcurs îşi va da seama că nu vrea o astfel de viaţă şi îşi va dori să poată să decidă el pentru el.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu fi atat de transanta si nu critica tot timpul oamenii. Iubitul tau se va simti amenintat si te poate parasi. Îl vrei perfect, dar acea perfecţiune în care doar tu crezi. Nu îl poţi schimba sută la sută, iar încercarea ta de a obţine acest lucru îl va scoate din minţi şi va simţi că nu îl meriţi

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă te sacrifici, închizi ochii şi te faci că nu vezi neregulile din relaţie, clar nu va duce la nimic bun.

Compromisurile pe care le faci de dragul iubitului tău nu vor fi apreciate de el, ci dimpotrivă te va considera o persoană slabă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă nu treci nimic cu vederea şi nu accepţi niciodată înfrângerea, iubitul tău se va sătura de tine.

La un moment dat, iubitul tău nu îţi va mai suporta orgoliul, mai ales atunci când ştie sigur că ai greşit, iar tu nu recunoşti.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă te aprinzi foarte repede, chiar şi atunci când motivele sunt nesimnificative şi nu este cazul de ceartă.

Învaţă să îţi asculţi partenerul înainte de a începe să cedeze psihic. Ţipetele tale nu îl vor face decât să fugă de tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Esti foarte calculata si iti place ca tot ce dai sa aiba o recompensa. Asta il poate deranja adesea. Atunci când iubitul te vede indiferentă, iar dovezile tale de iubire nu vin decât ca un răspuns la ale lui, atunci e de înţeles de ce acesta nu va rezista prea mult lângă tine.