Afla cele mai bune metode de agatat pentru fiecare zodie

298

BERBEC

Berbecii sunt orgoliosi, mandri si au nevoie de replici acide pentru a fi adusi cu picioarele pe pamant. Daca pe langa argumente forte adaugi si aluzii la subiecte placute lor, atunci ai reteta perfecta pentru a-l agata. Vorbeste-i despre un film favorit, echipa preferata sau hobby.

TAUR

Taurii adora natura. Asadar, du-l in aer liber si atinge-i aceasta coarda sensibila. Fiind si buni cunoscatori ai faunei, a-ti manifesta interesul pentru natura punandu-le intrebari este o alta cale care prin care le poti suscita interesul.

GEMENI

Gemenii adora sa fie in centrul atentiei, deci uneori este chiar dificil sa deschizi o discutie cu ei fara a fi si altii prin preajma. Insa, cum adora sa fie in centrul atentiei, le vei trezi interesul fie daca le servesti una rece, fie care spui ceva despre o placere a lui, o pasiune de care cei din preajma nu vorbesc. Oricum ar fi, comentariul trebuie sa fie si inteligent, si glumet pana la ironic pentru a avea efect afrodiziac.

RAC

Cine vrea sa impresioneze un Rac, nu prea are cum sa dea gres daca vorbeste despre mancare. Racii adora sa-si delecteze papilele gustative cu delicatesuri exotice, dar si traditionale, o discutie despre mancare sau poate chiar despre prepararea anumitor mancaruri este o cale aproape sigura de a-l atrage pe Rac.

LEU

Semnul zodiacal are puternice asociatii cu Soarele, Leii adorand sa se simta dezmierdati de razele calde ale astrului, dar si de vorbele celor din jur. Complimentele sincere, dar mai ales simple sunt cele care ajung la sufletul Leului, mai ales daca nu vizeaza neaparat un aspect evident. Spre exemplu, daca ea are poate unele dintre cele mai reusite picioare si, evident, stie acest lucru, complimentul poate viza mainile frumoase pe care le are.

FECIOARA

Cel mai rapid mod de a intra in sufletul unei Fecioare este sa o faci utila. Asadar, nu ezita sa-i ceri ajutor.

BALANTA

Avizi dupa echilibru, Balantele il cauta in absolut orice. Astfel ca, cel care vrea sa impresioneze o Balanta poate miza de descoperirea echilibrului lui lucrurile mici, de la gustul mancarii la o anumite melodia care are balans perfect.

SCORPION

Misteriosul Scorpion este, evident, atras de secrete. Cu cat stie mai putine despre un om, cu cat acela se arata mai retras, dar cu subintelesuri, cu atat va fi mai curios sa afle mai multe. Asadar, uneori, in cazul Scorpionilor, a sta deoparte si a face pe interesantul/a este chiar mai eficient in a atrage atentia decat a face primul pas.

SAGETATOR

Sagetatorii adora spontaneitate si chiar neindemanarea. Astfel, un moment in care Sagetatorul va sari cu siguranta este acela in care cineva a varsat pe el suc si nu-si gaseste servetelele. Oricum ar fi, o atitudine spontana si neindemanatica, inclusiv prin actiuni, atrage privirea, dar si zambetele oricarui Sagetator, fara niciun fel de rautate sau ironie in ele.

CAPRICORN

Sofisticatii Capricorn sunt greu de prins in mreje. Fie exista anumite aspect exacte care te leaga de el, pe care le-ai identificat si le valorifici (v-ati uitat la acelasi desen animat in copilarie, spre exemplu), fie se apropie Capricornul de tine pentru ca, pur si simplu, asta vrea. Pentru a “vraji” un Capricorn, sunt necesare mai multe informatii personale despre acestea, chiar daca le descoperi prin nimereala.

VARSATOR

Spirit liber, Varsatorul apreciaza oamenii care, la randul lor, respecta libertatea proprie si a altora. Astfel ca, indiferent de subiectul de discutie, cel mai important este sa nu te manifesti de parca ai avea prejudecati si de parca ai avea vreun drept sa judeci oamenii. Chiar si cele mai nastrusnice abordari functioneaza in cazul Varsatorilor, atat timp cat nu lezeaza in vreun fel libertatea persoanei si cat timp dai dovada de respect.

PESTI

Pestii adora lumile fantastice, cartile de fantezie si filmele rupte din basme. Astfel ca o discutie despre “Harry Potter” si/sau “Stapanul Inelor” nu are cum sa nu sparga gheata cu un nativi din Pesti.