Afla cum stai cu banii, dragostea si sanatatea la sfarsitul acestui an !

4780

Berbec

Cei din zona berbecii sunt mai hotarati si mai ambitiosi spre sfarsitul anului 2017. Acestia trebuie sa fie atenti in noiembrie la bunuri care vin din exterior, mosteniri si tot ce poate asigura o batranete fara griji.Cei care nu au moşteniri, sunt sfătuiţi să-şi ia un job suplimentar, să găsească o altă sursă suplimentară de venit pentru a-şi putea achita anumite datorii, a-şi schimba locuinţa sau a-şi achiziţiona un bun la care visează de mult timp

Taur

Taurii sunt foarte vizaţi de tranzitele perioadei următoare. Ei sunt într-o schimbare de personalitate, în sensul că modul de gândire, viziunea lor despre anumite lucruri se schimbă brusc şi capătă alte conotaţii. Doriţi ca anumite parteneriate şi colaborări să meargă perfect.

Taurii vor câştiga până la sfârşitul anului numai din asocieri şi parteneriate. Cei singuri îşi vor găsi pereche, iar cei care sunt în relaţii incompatibile vor întâmpina tensiuni scăpate de sub control. Cei care sunt în relaţii stabile, compatibile sunt cei mai fericiţi. Pot apărea copii sau pot să-şi îndeplinească un vis de cuplu mai vechi, de exemplu o casă.

Atenţie şi la sănătate, carma negativă poate predispune la boli cronice, greu de diagnosticat şi greu de vindecat.

Gemeni

Gemeni anulaţi deplasările în luna octombrie-noiembrie. Puteţi uita acte acasă, rătăci bagaje sau avea întârzieri la tren, avion. Fiţi prevăzători şi luaţi măsuri suplimentare de siguranţă.

Luna noiembrie aduce beneficii gemenilor care nu au un loc de munca sau care îşi doresc un loc nou de muncă. Puteţi face o schimbare de macaz. Atrageţi colaboratori noi, spiritul de echipă va funcţiona perfect, dar trebuie să existe un element de noutate.

Din punct de vedere al sănătăţii trebuie să aveţi mare grijă, sfârşitul de an nu este tocmai benefic.

Rac

Racii sunt împărţiţi în două. O categorie primeşte vibraţiile pozitive de la Jupiter care este planeta norocului şi care le aduce tot felul de beneficii, de oportunităţi care se pot transforma în bani sau alte beneficii. Aspectul e benefic şi în dragoste.

Atenţie totuşi la luna neagră care predispune la trădări care pot răni şi provoca suferinţe. Sănătatea este şi ea predispusă, mai ales din cauza vremii reci.

Racii pot avea probleme cu justiţia. Fiti atenti ce vorbiti, ce semnati, ce negociati.

Leu

Leii sunt şi ei într-o perioadă tensionată, tulburată. Au impresia că sunt într-o zonă de ceaţă şi nu mai ştiu cum să împace şi capra şi varza. Luna noiembrie va avea o amprentă puternică asupra acestei zodii. Unora le va merge foarte bine în plan profesional, altora foarte prost, semn că trebuie să facă ceva, să ia măsuri. Cei care au evoluat bine profesional, acum nu fac altceva decât să culeagă laurii victoriei. Cei care au restanţe, au fost delăsători acum vor avea de pătimit.

Alţi nativi din zodia leu vor avea probleme în zona familiei sau a bunurilor familiei. Saturn îşi pune ampreuna, iar cei care s-au întins mai mult decât le era plapuma, acum se pot trezi în imposibilitate de plată sau în imposibilitatea de comunicare cu partenerul sau cu o rudă apropiată. O rudă ar putea să vă producă neplăceri.

De asemenea, în ultima parte a anului leii trebuie să fie foarte atenţi la sănătate

Fecioară

Fecioara este într-o perioadă mai liniştită. În data de 23 octombrie, Mecur va intra în perioada retrogradă până pe 15 noiembrie, iar în această perioadă fecioarele trebuie să fie atente în special la drumuri pentru că vor fi tot felul de evenimente imprevizibile care le-ar putea solicita mult mai des din punct de vedere fizic. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenţi la modul în care comunică cu cei din jur pentru că există riscul ca mesajul transmis să fie interpretat greşit.

Lucrurile se îmbunătăţesc pentru nativii fecioară spre sfârşitul lui noiembrie şi decembrie. Finalul de an le cere să fie autodidacte sau să urmeze cursuri de perfecţionare, de iniţiere astfel încât să-şi consolideze poziţia la locul de muncă sau să permită accesul la o funcţie mai înaltă, o poziţie socială mai bună.

Balanţă

Şi balanţele sunt pe lista persoanelor care pot fi afectate în perioada imediat următoare. Balanţele nu trebuie să lase nicio secundă garda jos. Trebuie să fie foarte atente la fiecare sursă de câştig. Balanţele care au fost delăsătoare, şi în mod deosebit au acceptat ca banii să vină din exterior de la membrii familiei, acum traversează o perioadă gri.

Pregătiţi-vă din timp rezerve pentru iarnă şi atenţie ce veţi face de acum încolo. Luna noiembrie este definitorie pentru câştiguri şi locul de muncă. Rezervele reprezintă cea mai deşteaptă soluţie pentru finalul de an.

Scorpion

Scorpionii pot fi repuşi pe o linie de plutire şi pot beneficia de o promovare spectaculoasă. Sunt şi alţii care se vor lovi de eşecuri şi pierderi, dar trebuie să se concentreze pentru noul început care li se conturează în viaţă.

Scorpionii tineri au parte de provocări în iubire şi îşi pot consolida relaţii amoroase. Relaţiile incompatibile se pot rupe sau pot exista tensiuni foarte mari. Aveţi grijă la cei din jur, la sănătate şi la planurile pe care trebuie să le materializaţi începând din luna noiembrie.

Săgetător

Săgetătorii sunt puţin rătăciţi la finalul anului. Ei trebuie să se mobilizeze, să fie mai ingenioşi şi să se sfătuiască cu familia în aşa fel încât perioada aceasta de blocaj să dispară.

Puteţi întâlni animozităţi la locul de muncă la începutul lunii noiembrie, frustrări, invidii, bârfe sau duşmani. Trebuie să vă păstraţi cumpătul, diplomaţia este cea care vă salvează, nicidecum spiritul de aventuriei înnăscuţi.

Capricorn

Capricornii se pot confrunta cu decizii dure, tranşante legate de justiţie, carieră sau alte chestiuni afective importante. Perioada nu le este favorabilă, au nevoie de prieteni, familie sau persoane influente care să-i ajute să iasă din această cumpănă existenţială.

Capricornii tineri trebuie să-şi pună din timp bani deoparte pentru zile negre. Nu vă lăsaţi pe mâna nimănui, nu aşteptaţi suport financiar din altă parte pentru că nu veţi primi. Ajutorul financiar al familiei va dispărea.

Vărsător

Vărsătorii care şi-au respectat misiunea profesională, vor fi răsplătiţi, vor primi laurii. Ci care au fpst superficiali, acum vor pătimi. Este o perioadă dură şi severă pentru scorpionii care au fost delăsători în carieră. Mobilizaţi-vă şi reorientaţi-vă profesional, în aşa fel încât noul început să vă aducă beneficii cel puţin pentru următorii 30 de ani.

Cu cât veţi fi mai atenţi la nevoile celor din jur, cu atât vă va fi mai bine. Veţi împăca şi capra şi varza numai ca lucrurile să meargă strună în relaţie. Relaţiile incompatibile vor fi puse sub semnul întrebării.

Peşti

Cei nascuti in zodia pesti vor avea un final de 2017 cu amprentă puternică pe tot ce înseamnă deciziile care ţin de străinătate, de studii, mai ales de cele superiore, în sensul în care sfârşitul de an îi favorizează pe cei care îşi doresc să fie mai buni, să obţină o viză sau o bursă în străinătate.Va fi o perioadă favorabilă deplasărilor. Tot ce ţine de excursii, conferinţe, obţinere de contracte, astrele le sunt favorabile. Peştii îşi doresc să devină mai buni, să se cunoască mai bine, să evolueze spiritual.