Anul nou chinezesc 2024 incepe pe 10 februarie. Schimbari majori pentru zodii in ANUL DRAGONULUI DE LEMN

257

Horoscop chinezesc 2024: Anul Dragonului de Lemn. Un simbol foarte venerat si maiestuos in cultura chineza, dragonul reprezinta puterea, norocul si succesul – ceea ce inseamna ca anul 2024 va fi plin de prosperitate si noroc in general.

Daca nu stii exact ce zodie esti in horoscopul chinezesc, verifica AICI

Sobolan Anul 2024 vine cu schimbari pentru cei nascuti in zodia Sobolan. Noul An Chinezesc Sobolanii se pot bucura de atentia celor din jur si de recunoasterea lor. Ei vor descoperi lucruri noi, iar lucrurile se vor imbunatati considerabil pentru ei, pe toate planurile. Sobolanii vor avea parte de momente incredibile in viata amoroasa, alaturi de partener. Chiar daca 2023 a fost mai dificil, 2024 le ofera nativilor Sobolan sansa de a-si gasi marea dragoste. Sobolanii au noroc in plan financiar.

Bivol Anul 2024 vine cu provocari, dar si cu reusite pentru cei nascuti in zodia Bivol. Cariera si norocul isi dau mana in fata acestei zodii, iar de-a lungul lunilor poate aparea o oportunitate de neratat in viata acesteia. Poate schimbarea locului de munca va fi o solutie buna. Bivolii vor gasi echilibrul de care au nevoie. Aceasta zodie va experimenta armonie si stabilitate pe parcursul anului. Este foarte important sa se dedice intru totul momentelor importante din viata sa. Este un an bun pentru ca Bivolii sa isi extinda familia.

Tigru Anul 2024 va fi unul intrigant si destul de provocator pentru zodia Tigru. Cariera Tigrilor poate avea sau nu de suferit, in functie de deciizile pe care aceasta zodie le ia. Este posibil sa se confrunte cu situatii tensionate si competitive. Este bine ca Tigrii sa isi foloseasca energia si forta in mod constructiv si sa nu rateze nicio oportunitate ce s-ar putea ivi. Este bine sa actioneze mai repede, inainte ca altcineva sa le ia locul. Ei trebuie sa fie deschisi catre a invata lucruri noi. Doar asa vor evolua. La capitolul dragoste nu sunt foarte multe de spus in cazul Tigrilor. Ei se concentreaza pe propria evolutie.

Iepure Noul An Chinezesc aduce cu el noi oportunitati pentru cei nascuti in zodia Iepurelui. In urmatoarele luni, aceasta zodie va fi nevoita sa gaseasca echilibrul de care are nevoie, intre propriile energii si energiile celor din jur. Iepurii vor avea parte de succes in acest an, atat timp cat evita sa ia decizii pripite. Este important sa evite riscurile si investitiile neprofitabile. La capitolul dragoste, Iepurii nu trebuie sa forteze nimic, ci sa lase totul sa vina de la sine. Asa, se vor asigura ca totul merge perfect in relatia amoroasa. Pe plan financiar, zodiei Iepure ii merge foarte bine in acest an.

Dragon 2024 este Anul Dragonului, motiv pentru care aceasta zodie poate fi tentata sa creada ca totul se va desfasura in favoarea sa. Cu toate acestea, putem spune ca Dragonul este asemanat unui mare rege in acest an, mai ales ca el nu va tolera sub nicio forma competitia. Dupa multa munca, Dragonii vor primi recompensa mult asteptata si mult meritata. Este important ca ei sa incerce sa se foloseasca de alte mijloace pentru a evolua. Anul 2024 va fi unul interesant, iar in plan amoros Dragonul va experimenta fericire, stres, dar si nemultumire.

Sarpe Sarpele va avea parte de beneficii si oportunitati numeroase in Anul Nou Chinezesc. Acesta va beneficia de energia lemnului, care ii va alimenta puterea interioara. Sarpele va avea energia necesara sa faca tot ce si-a propus si chiar mai mult decat atat. Este important ca aceasta zodie sa adopte o aura cameleonica si sa invete sa se adapteze la noutatile din jur. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Sarpele va avea noroc mult in plan financiar in acest an, iar in dragoste lucrurile merg destul de bine.

Cal Caii au parte de oportunitati si sanse incredibile de a ajunge acolo unde si-au propus. Prosperitatea le bate la usa, iar lectiile din trecut se dovedesc a fi de mare folos pentru ei. Acestia isi vor putea atinge calea misiunii personale. Cu toate acestea, nu trebuie uitat faptul ca aceasta zodie va putea transforma orice situatie nefavorabila intr-o oportunitate incredibila de lansare intr-un domeniu dorit. Caii au parte de armonie si echilibru in relatia amoroasa.

Capra Creativitatea zodiei Capra atinge un nivel incredibil in acest an. Energia Dragonului ii va fi de mare ajutor pentru a se putea dezvolta atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Caprele vor simti o putere mare in interiorul lor si vor dori sa isi transforme radical viata. Nativii care sunt in cautarea unui nou job ar trebui sa isi goleasca mintea de diverse piedici si pur si simplu sa incerce sa isi transforme hobby-urile in joburi banoase. 2024 va fi un an minunat pentru zodia Capra in plan amoros.

Maimuta Zodia Maimuta este una dintre cele mai favorizate zodii in anul 2024. Aceasta zodie va avea noroc in plan financiar, iar cariera sa va fi una infloritoare. Pentru ca aceste lucruri minunate nu erau de ajuns, cei nascuti in zodia Maimuta isi vor putea intalni sufletul pereche, dupa lungi cautari. Este un an incredibil pentru aceasta zodie si este important sa nu isi piarda concentrarea asupra lucrurilor care conteaza cel mai mult in viata sa.

Cocos Cocosul are parte de un an glorios, dupaa ce 2023 nu a fost cel mai bun pentru aceasta zodie. Este important ca aceasta zodie sa stie sa accepte oportunitatile grozave ce vor aparea in viata sa. Munca in echipa va fi unul dintre punctele sale forte. La acest capitol vor excela, iar recompensele financiare vor veni glont catre aceasta zodie. Cocosul poate intampina unele obstacole in plan amoros, dar totul se va redresa in viata sa.

Caine Zodia Caine va avea parte de un an bun. Din pacate, nu va fi lipsit de stres, cel putin nu la locul de munca. Partea buna este ca atitudinea loiala a celor nascuti in aceasta zodie va conta foarte mult la locul de munca. In acest an, este important ca zodia Caine sa isi limiteze cheltuielile. 2024 va fi un an imprevizibil pentru nativii din zodia Caine. La capitolul dragoste, este improtant ca aceasta zodie sa analizeze fiecare punct al relatiei sale. Poate este timpul sa mearga mai departe.

Mistret Noul An Chinezesc le va aduce succesul la usa celor din zodia Mistret. Vor avea parte de fericire, iar veniturile le poate creste considerabil. Munca depusa va fi rasplatita asa cum se cuvine in acest an. Este important ca in acest an, mai mult decat oricand, Mistretii sa fie sinceri cu cei din jurul lor. Atunci cand simt ca ajung la capatul puterilor, este important ca Mistretii sa ia o pauza de la tot. Relatia de cuplu poate fi guvernata de armonie, dar si de momente tensionate uneori.