Arată-mi cum strângi pumnul ca să-ţi spun ce fel de om eşti

442

Nimeni nu ne-a învăţat vreodată cum să ne ţinem degetele atunci când strângem pumnul. Acasta nu e un lucru care se învaţă, ci se face din instinct. Tocmai din acest motiv, unii psihologi au încercat să găsească o semnificaţie ascunsă a gestului şi spun că el ne poate trăda personalitatea.

Modul în care strângem pumnul spune multe despre caracterul şi personalitatea noastră, despre modul în care ne raportăm la alţii sau în care luăm decizii

Cum îți strangi pumnul?

Degetul mare acoperit de restul degetelor

Eşti creativ, puternic, agil, inteligent, flexibil, un bun comunicator şi chiar manipulator. În acelaşi timp, în tine predomină partea emoţională. Iubeşti arta, vezi în orice frumuseţea vieţii, uneori eşti prea sensibil şi nestatornic.

Eşti o fire liniştită şi acest aspect face parte din farmecul tău. Preferi să te sacrifici pe tine înainte de a face pe cineva să sufere.

Adesea trăieşti în visele tale. Şi în dragoste preferi liniştea. Marea ta slăbiciune este bunătatea – îi ierţi de fiecare dată pe cei care te-au rănit, însă doar după ce îşi cer iertare sincer.

Degetul mare peste celelalte

Eşti creativ, inteligent, talentat, generos şi ai un farmec aparte care îi atrage pe cei din jur. Din acest motiv, ai o mulţime de prieteni.