Aruncați imediat din casă aceste lucruri! Ele atrag eșecurile, bolile, necazurile…

822

Odată cu trecerea timpului locuința noastră se umple treptat de diferite lucruri: obiecte de interior, dispozitive de uz casnic și mobilă. În secolul trecut oamenii aveau o atitudine mult mai atentă față de alegerea mobilierul și a decorurilor. Ei știau din ce materiale trebuia confecționat un lucru sau altul, ce energie avea și unde trebuia să fie amplasat.

Energia negativă

În prezent tot mai des oamenii îmi spun că le dispar lucrurile din casă, se îmbolnăvesc membrii familiei, animalele de companie, se ofilesc plantele, se aud diferite sunete și zgomote, deseori se ard becurile. Toate acestea sunt semne ale excesului de energie negativă.

Pentru a elimina negativul din locuință examinați interiorul camerei și observați dacă aveți vreun obiect vechi de decor. Probabil, anume aceste lucruri sunt cauza acumulării energiei negative.

1. Bibelourile păsări

Încercați să scăpați cât mai repede bibelourile cu porumbei, vulturi și berze. Acest element de decor aduce necazuri în casă.

2. Bibelouri elefant

Bibelourile elefant care au coada ridicată în sus aduc fericire și noroc în casă. Un elefant cu trompa în jos aduce tristețe, gânduri urâte și deznădejde.

3. Cadourile care nu v-au plăcut

La fel scăpați de ele, deoarece ele păstrează energia trecutului. Ele au rămas pătrunse de emoțiile și sentimentele neplăcute pe care le-ați avut când ați primit acele cadouri.

4. Imaginea unui pește

Acest decor vă face vulnerabil în fața persoanelor cu energie puternică. Înlăturați cât mai repede această imagine.

5. Coarne de animale

Pot aduce mari necazuri, chiar și pierderea persoanei dragi.

6. Veselă cu crăpături sau cu defecte

Vesela cu defecte epuizează integritatea energetică și distruge energia mâncării. Dacă veți mânca din astfel de vase, veți atrage necazuri.

7. Încălțămintea roasă

Nu păstrați sub nici un motiv încălțămintea veche în dulapuri. Papucii de cameră și încălțămintea veche ar trebui imediat aruncată, deoarece ele atrag vrăjile, deochiul și calomnia.

Există chiar și obiecte de decor care poartă energie pozitivă. Faceți rost de acestea.

8. Obiecte de uz casnic cu ornamente tradiționale 

Ornamentele în stil național au o influență benefică asupra omului. Fiecare desen este un simbol magic care vă protejează sănătatea și atrage bunăstarea.

9. Pernuțe decorative brodate

Ele apără bunăstarea familială și dragostea soților.

10. Ficusul

O plantă de interior minunată care acumulează în jurul ei energie pozitivă, vă ajută să vă concentrați, precum și să vă calmați după o situație de stres.

11. Spice de grâu

Neutralizează foarte bine centrele de energie negativă din casă. Se recomandă să aveți o vază cu spice pe masa la care se adună întreaga familie.

De acum încolo vă veți bucura de mai multă energie benefică !