Latura ascunsă a femeilor, in functie de zodie

13944

Oricine are o latură ascunsă, pe care nu o arată decât celor în care au foarte mare încredere. Află ce nu vor zodiile să afli despre ele.

Berbec

Ești sigură pe tine, ești impulsivă, ești puternică, așa că toată lumea crede că ești o persoană rece, care nu are nevoie de nimeni. Iar ție îți place asta, pentru că astfel crezi că te protejezi de suferință. Adevărul este că ești o persoană foarte iubitoare și dornică mereu să îi ajute pe alții, însă nu vrei să le arăți asta decât celor care îți demonstrează că nu au niciun interes ascuns

Taur

Toată lumea crede că ești caldă și iubitoare, pentru că ai grijă întotdeauna să nu superi pe nimeni. Adevărul este că ai o latură foarte agresivă, pe care o ții în frâu cu greu, de teama consecințelor. Dacă nu vei răbufni, nimeni nu va bănui ce ai în cap, însă dacă îți pierzi controlul, vei face mai multe pagube decât un uragan!

Gemeni

Pari o persoană superficială, dornică doar de distracție și aventuri! În realitate, însă, ești un om profund, care caută liniștea și dragostea devărată. Îți este greu să le obții, pentru că ai impresia de fiecare dată că iarba este mai verde în altă parte!

Rac

Nu reușești să îți controlezi emoțiile, așa că toată lumea te percepe ca pe o fire capricioasă, retrasă și dependentă. Ce nu știu ei este că ești amuzantă, fermecătoare și foarte spirituală, iar grija pe care o manifești pentru ceilalți este mai mult din politețe. Sigur, le dorești binele, însă te-ai descurca foarte bine și singură!

Leu

Nevoia de a fi în centrul atenției și de a fi respectată de toată lumea te face să ascunzi partea ta umană. Pari o narcisistă superficială, deși tu ești o persoană caldă și foarte iubitoare. Este adevărat că nu iubești pe nimeni mai mult decât pe tine, dar asta nu exclude sentimentele tale pentru alții.

Fecioară

Ai un orgoliu exagerat, iar această atitudine îi face pe ceilalți să te evite. Vrei să pari sigură pe tine și rece și de aceea ești atât de critică și nemiloasă cu toată lumea. Nimeni nu știe, însă, că tânjești după atenție și vrei ca cineva să vadă dincolo de zidul pe care l-ai ridicat.

Balanță

Pari amabilă și drăguță cu toată lumea, dar faci asta doar pentru că ai învățat să fii diplomată. În realitate, ești o perfecționistă și critici pe toată lumea, inclusiv pe tine. Nimeni nu se ridică la nivelul așteptărilor tale și deși ai mulți prieteni, ți se pare că faci un compromis acceptându-i. Dacă cineva ar ști ce e în mintea ta, ai rămâne singură!

Scorpion

Atitudinea ta de femeie fatală se datorează faptului că nu suporți să te simți lipsită de puetere. Ai un suflet sensibil și nu ești atât de sigură pe tine precum s-ar crede. Îți este foarte teamă să nu rămâi singură, doar că nu vrei să faci niciun compromis pentru a rezolva problema.

Săgetător

Pari inocentă și copilăroasă, dar ești înnebunită după sex. Faci eforturi uriașe să îți ții pornirile în frâu, pentru că aparențele sunt foarte importante pentru tine.

Capricorn

Toată lumea știe că munca este centrul vieții tale, însă realitatea este că ești înnebunită după petreceri. Ai ține-o într-o distracție de vineri până luni dimineața, dar reușești să te ții sub control din dorința de a obține succesul. Abia așteptăm să aflăm ce se va întâmpla când îți vei atinge scopurile profesionale!

Vărsător

Vrei să pari de viață și sociabilă, dar judeci pe toată lumea. Ai dorințe elitiste și ți se pare că nimeni nu este cu adevărat demn să se afle în preajma ta. Inteligența ta te face, însă, să ascunzi asta foarte bine și să pozezi în omul deschis și înțelegător pe care îl iubește toată lumea.

Pești

Toată lumea crede că ești o idealistă, o visătoare care nu face decât să se gândească la nemurire, dar adevărul este că ai un scop foarte bine definit în viață. Ești o persoană profundă și ai țeluri mărețe! Tu chiar crezi că poți schimba lumea de una singură, dar nu îți place să faci mare caz din asta!