Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 10 – 16 IUNIE pentru fiecare zodie

22

Horoscopul saptamanii 10 – 16 IUNIE este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru in cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri

Berbec
Sextilul lui Marte cu Soarele va pune in garda sa aveti diplomatie in comunicare cu cei din jur: vecini, rude, autoritati. Cu cat veti fi mai temperati, cu atat veti trece marea.

Taur
E saptamana in care Marte va intra in constelatia voastra. Un plus de dinamism, dorinta de a lupta, de a reusi, de a razbate in viata. Marte anunta ambitie, competitie, neinfricare si, in niciun caz, castigul cu orice pret. Nu calcati pe cadavre pentru a va atinge obiectivele. Poate sa va iasa o data sau de doua ori, dar unde ati provocat rani sa va fereasca sfantul! Ranile acelea va trebui sa le vindecati / rezolvati tot voi, mai devreme sau mai tarziu. Faceti in asa fel incat sa dati binete, sa lasati loc de buna ziua, sa ii ajutati pe cei din jur, nu sa ii loviti sau sa ii raniti.

Gemeni
Steliumul cuprinde energii și forțe de nebănuit și, mai ales, le dezlănțuie. Vorbim de Mercur, care se conturează la voi, care vine cu poftă de viață și de vorbă, apoi Jupiter, încrederea că totul va fi bine, chiar o deschidere ultra optimistă. Soarele, Venus și Luna vă pregătesc sau vă împletesc cununa de stele, cum spunem tradițional. Există mai multe variante, datorită zodiei duble a Gemenilor. Cununile de stele pot fi dăruite de „semizei” sau de combatanți care fac orice să își atingă obiectivele. Plusul vine de unde spiritul fratern trebuie să fie atent la nevoi, să îl ajute și să nu îi pună piedici.

Rac
Cuvintele cheie sunt control/controale, ordine, disciplina si vigilenta. Atentie foarte mare la cea de-a 12a casa a horoscopului general, acolo se intampla lucruri si sunt evenimente majore. Avem de-a face cu cinci planete ursitoare, o aglomeratie foarte mare. Trebuie sa va calcati pe bataturi cu cei de la locul de munca sau cei din plan social. Trebuie sa fiti foarte atenti la prioritatile saptamanii. Unii pot primi semnale de alarma pe zona sanatatii, ca sa inteleaga cum le functioneaza organismul si sa il aduca in parametri corecti. Trebuie sa fiti atenti la persoanele care trag semnale de alarma in ceea ce priveste implicarea dvs profesionala si sa realizati anumite sarcini, obiective profesionale. Unii pot sa aiba un plus legat de un loc de munca, cei care nu au pot sa gaseasca unul.

Leu
Un eveniment se contureaza la orizont, la altii chiar mai multe. Ceva care va pune in miscare, va impinge de la spate si va ocupa tot timpul. Cei mai norocosi se pot regasi cu persoane din trecut, cu iubiri, prieteni, rubedenii.

Fecioara
Cariera este in centrul atentiei Universului si a voastra. Unii se pregatesc de marele test, marele examen cu viata, altii de calatorii, relatia de business, munca peste hotare, in strainatate, acolo unde ceva se poate prefigura. Unii vor fi pe relatia directa cu justitia, unde este jalba in protap, dreptatea si, de ce nu, justitia divina sau terestra. Se anticipeaza ceva clar aici.

Balanta
Steliumul va vizeaza in zona deschiderii spirituale, unde este calea evolutiva. Este o perspectiva ampla, generala, care indica ceva ca traire, simtire, ca devenire. O alta o reprezinta partea karmica de pe astrograma dvs complexa, unde sunt cheile pentru a putea deschide usile viitorului. Este un freamat, o neliniste si cheile sunt ascunse pe vietile voastre anterioare. De acolo se poate creiona viitorul. Nu trebuie sa pasesti intr-o zona nesigura, pe nisipuri alunecoase sau pe gheata, pe apa. Totul tine de misiunea karmica a fiecarei Balante.

Scorpion
Spiritele superioare vor primi semne si vor trebui sa tina cont de ele. Aspectele se petrec pe cea de-a opta casa a horoscopului general si indica la unii vise premonitorii. Spiritele inferioare trebuie sa fie atente la cumpene, daca ceva nu functioneaza exista un blocaj karmic. El trebuie inteles si descifrat.

Sagetator
Fiti atenti cu cine va insotiti ca sa va spun cine sunteti! Vorbim de compatibilitati si incompatibilitati, cum vremurile s-au schimbat. Relatiile de iubire, parteneriale, profesionale, sentimentale functioneaza dupa alte reguli. Destinul va poate lua la intrebari de chintesenta: „ce faceti cu voi, de acum incolo?” Exista anumite tensiuni si presiuni astrale. Unii nu stiu nici macar cu cine se potrivesc si e un soi de degringolada.

Capricorn
Sanatatea e ca sarea in bucate! Nu in exces, ci asociata cu briza marii si cu baile de sare, mersul la salina, respiratia corecta si caile care ar putea sa va redea starea de bine. Este o corelatie intre respiratie si traire, simtire. O saptamana cu esenta profunda, care trebuie inteleasa si explicata altfel.

Varsator
Castigurile vin din creativitate, dar nu numai! Mai vizibil aliante, chestiuni de suflet, minte, spirit. La unii vorbim de beneficii de alta natura, la altii de bani. De ce? Pentru ca unii vor lupta sa isi construiasca trepte spre Rai, acolo unde este beneficiul de tip altruist, generozitate. Saptamana vine cu o tema de meditatie, subtil emotionala profunda. Traire si simtire!

Pesti
Unii se izoleaza intru iluminare, altii se vor concentra pe treburi domestice ce tin de casa, de amenajari, de investitii, adica de bani. In sensul in care vara iti faci sanie si iarna car. Vorbim de treburi domestice si discutam de instalatii, anumite inlocuiri a ce era vechi cu ceva nou, tehnica sau tehnologie noua, inlocuirea a ceva stricat, imbatranit. E o perioada in care unele lucruri vechi, perimate, se pot darama pentru a lasa loc noului.

Sursa: playtech.ro/stiri