Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 13 – 19 MAI pentru fiecare zodie

36

Horoscopul saptamanii 13-19 mai este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru in cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri

Mare eveniment astral numit Venus Cazimi. Acest Cazimi este o conjunctie directa intre Soare si Venus, cu efecte pe o perioada lunga, ca si punct maxim, data de 8.08.2024. Astfek, planeta Iubirii se afla in inima Soarelui.

Taur Poate anunta pentru spiritele superioare calde un suport emotional. Pentru altii, poate sa reprezinte un aspect de respingere. Cu aspecte selenare langa, poate sa anunte vindecarea unei rani. Pentru altii, poate anunta vindecarea unei rani de respingere. Se intampla schimbari in inima Soarelui! Trebuie sa fie atente persoanele care au un anume grad de irascibilitate, iritabilitate.

Poate sa anunte, pe sanatate, acumularea unor tensiuni nervoase, unor iesiri necontrolate. Poate anticipa evenimente neasteptate care apar brusc si unele care pot sa va dea destinul peste cap, din senin, si sa creeze panica si nesiguranta. Venus Cazimi are un proces anume evolutiv, care marcheaza ceva ce tine de nastere. Chiar de la nastere. Vorbim de o finalitate care poate sa anunte, sa anticipeze ceva care se poate intampla peste 4 ani.

Este considerat un mic noroc, e o planeta justitiara. Vor fi aspecte care, la unii, pe Venus retrograd poate sa vina cu un Venus slabit pe astrograma. Mai poate sa fie un plus de revitalizare, ca si structura pe destin, de la Soare si apoi, de ce nu, poate sa anunte trairi, un soi de trambulina, de salt pozitiv sau un nou inceput cu dreptul la cei care lucreaza in anumite domenii.

Berbec Venus Cazimi poate anunta beneficii, daruri, spor sau bani. Alegeti bobul de neghina pentru ca altfel nu aveti cum sa atrageti partea pozitiva. Odata ales, se spune ca trebuie sa va mearga bine. Dragoste: tensiuni in paradis, la unii cutremure existentiale, la figurat.

Taur Venus Cazimi este cu dedicatie pentru adevaratii romantici ai zodiei! Pornim de la artisti pana la cei care stiu sa respecte cu adevarat ce inseamna iubirea, ca sentiment inaltator, fidelitatea, tot ce are mai bun Venus Cazimi. Exclus adulterinii sau cei care umbla cu ocaua mica sau cioara vopsita pe zona de cariera si de bani.

Gemeni Pozitiv, constructiv ca si energie benefica ce se va concentra pe sanatate si pe relatia dvs profesionala, la cei care lasa loc de buna ziua si nu la mitomani. Reversul medaliei exista intr-o astfel de situatie, pentru ca Venus Cazimi vine pe cea de-a 12a casa unde sunt dusmanii vizibili si invizibili.

Rac Vesti de la cineva drag sau de la o fiinta draga. Unii leaga noi prietenii benefice, constructive si de perspectiva.

Leu Venus Cazimi tinteste pozitie sociala privilegiata, recunoasterea meritelor. La cei care merita, evident, nu la cei care asteapta para malaiata in gura lui natafleata.

Fecioara Opozitia Marte-Lilith si Neptun-Lilith va vrea cu mare bagare de seama. Cu un ochi sa fiti la faina si cu altul la slanina, datorita zodiei. Fecioarele rationale si cumpatate nu traiesc asa, stiu sa isi selecteze lucrurile in asa fel incat destinul sa fie constructiv si productiv.

Balanta Romantica superioara a lui Venus, patronul Balantei, care e Cazimi in Taur trebuie sa ii fie benefic in adevaratul sens al cuvantului. Va fi premiata daca respecta iubirea unica, fidela, constructiva si aspru taxata daca se da sau se deda placerilor efemere.

Scorpion Aventura trebuie sa fie strict intelectuala, ci nu carnala. Venus se spune ca e planeta romantismului, a muzelor din mitologie. Nu lupta cu morile de vant pentru ca vei consuma foarte multa energie si nu se stie daca demersul tau va fi cel pe care il anticipai sau pentru care luptai. Nu inecati destinul cu amanunte.

Sagetator Munca este inaltatoare, cata vreme puneti umarul si cata vreme nu plasati sarcini catre altii. Munca de echipa are alte coordonate, dar cei care incearca sa se fofileze nu sunt sustinuti in saptamana care vine. E bine sa intelegeti ca Venus Cazimi poate sa aduca anumite beneficii pentru cei care muncesc cu spor.

Capricorn Tranzitele sunt intr-o zona buna, in sensul ca veti fi cu ochii pe copii (cei care au), va veti bucura de ei. Veti avea o atentie distributiva, veti fi cu ochii pe copii ca pe butelii! Venus Cazimi vine cu un plus de creativitate, de inspiratie deloc de neglijat.

Varsator Casa si familia reprezinta plusul, totul saptamanii viitoare. Aici este si credinta si cei cu adevarat intelepti vor stii sa imbine utilul cu placutul, adica sa creeze un echilibru intre casa si cariera.

Pesti Discutam de Venus Cazimi care sustine comunicarea, relatiile cu rudele de gradul I si II, se discuta ceva, puneti tara la cale. Unii pot avea anumite discutii si relationari cu vecinii, care nu sunt de ici, de colo, sunt si ei importanti in anumite momente de viata. Prietenul la nevoie se cunoaste, dar si vecinul te poate ajuta cu ceva.

Sursa: playtech.ro/stiri