Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 15 – 21 APRILIE pentru fiecare zodie

52

Berbec Izbucniri. Fie demarati un proiect nou si ambitios si nu va sta nimeni in cale, fie declansati nucleara, un conflict constructiv de idei sau, la unii, distructiv. Fiti cu bagare de seama cat intindeti coarda. Un soi de brainstorming la lideri.

Taur Mobilizare, suna trompeta a mobilizare generala. Decizii instant legate de studii, cariera sau intrevederi, deplasari. Vreti brusc sa faceti altceva, sa demarati ceva nou, dar va este teama. Exista grad de risc si cum arata, cum a fost inscris la nastere acest grad de risc. Unii incearca norocul in alta parte, localitate sau tara. Altii vor o noua filosofie de viata, din perspectiva spirituala.

Gemeni Se creioneaza o noua strategie financiara, plasare de economii sau vinderea unui bun cu un grad foarte mare de risc. Punerea averii la adapost, daca puteti sau aveti din ce. Altii vorbesc despre acumulari, pierderi sau de investitii care sa fie cat mai sigure. Cheltuieli neasteptate sau risc pentru unii sa fie inselati, deposedati, atentie la buzunare, la bunuri de valoare sau acte. Atentie la creante, mosteniri, chestiuni care nu trebuie tratate cu superficialitate.

Rac Se anunta dame in tango pentru domnite si initiative pline de pasiune la domni. Un soi de instincte mascate sau dezlantuite, declaratii sau gelozii izbucnite din senin. Sfatul este sa nu turnati gaz pe foc in relatia de cuplu, poate izbucni un incendiu. Pot aparea tensiuni sau certuri cu asociatii, colaboratorii, cei din zona de business, zona castigurilor, a carierei.

Leu Aspectele pot anticipa conflicte la locul de munca. Presiune pe sanatate, interventii chirurgicale sau stomatologice. Risc de boli profesionale si la altii accidente de munca. Fiti foarte atenti la instalatiile electrice, in mod deosebit.

Fecioara Copiii va pot solicita ajutorul sau va pot da batai de cap, daca nu sunt cuminti. Va pot creea probleme, nu iti scapati din ochi. Va declarati dragostea fata de cineva sau intentia de a parasi, acolo unde nu este iubirea la care visati. Aici este vorba de gradul de compatibilitate intre parteneri, care se poate afla cu ajutorul unei astrograme de cuplu. Este important sa fiti atenti la tot si la toate.

Balanta Puncte pe ordinea de zi in agenda saptamanii: risc de accidente domestice, puneti punctul pe i in relatia de cuplu, cine si ce sarcini trebuie sa onoreze. Ce tensiuni pot scapa de sub control in familie, posibile defectiuni in casa.

Scorpion Confesiuni in adevaratul sens al cuvantului, spuneti deschis ce aveti pe suflet. In functie de situatie, va dezlantuiti. Comunicarea va ajuta sa va eliberati. Risc de accidente din neatentie sau aglomeratie. Nu ii provocati pe cei din jur! Sunteti ca pasarile Phoenix acum, dar va puteti autoincendia.

Sagetator Nu este o perioada favorabila investitiilor si cheltuielilor, ci o perioada cu maxima cumpatare. Este o perioada buna cererii de drepturi care vi se cuvin pentru munca prestata si neremunerata. Cine va este dator trebuie sa i se reaminteasca sa va si plateasca. Daca sunteti sfatuiti cum trebuie, fara sa deranjati sau sa atatati, puteti sa va primiti drepturile.

Capricorn Asocierile planetare ale saptamanii vin cu tot soiul de vibratii magnetice spre zodia dvs. Prudenta maxima! Reactioneaza doar daca esti provocat sau atacat. Pot fi conjuncturi care pun o presiune psihica. Risc de luxatii, entorse, taieturi cu obiecte ascutite.

Varsator Saptamana te vrea foarte diplomat! Nu dati curs provocarilor invidiosilor. Cei cu afectiuni cronice nu trebuie sa isi neglijeze tratamentul. Pot aparea posibile afectiuni de sezon.

Pesti Veti afla vesti de la sau despre cineva. Posibile tensiuni, certuri cu un amic, un prieten sau o ruda de gradul II, poate cu vecinii. Tensiuni in grupul socio-profesional, in breasla, asociatii, partide. Iubirile foarte tinere si incompatibile nu vor sta pe roze. Se vrea un semnal de alarma important, care nu trebuie tratat cu superficialitate.

Sursa: playtech.ro/stiri