Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 17 – 23 IUNIE pentru fiecare zodie

44

Horoscopul saptamanii 17 – 23 IUNIE este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru in cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri

Berbec Vorbim de un aspect nou si exceptional ce tine de previzional. Lucrurile stau asa: Ibisul roz sustine femeia Berbec, cu actul creatiei in care spune de ceva sacru, pur, original in dragoste, cariera si castigul de bani. Sustine femeia pentru ca asa este asociat simbolul. Dar exista si barbati cu inima de aur si care au ascuns subtil latura feminina, romantica, sensibila. Cum sunt artistii. E ceva deosebit si sacru ce vine, cu implicatii karmice majore. Semnal de alarma la cei la care lucrurile nu se intampla sau nu evolueaza cum si-ar dori.

Taur Daca veti sti sa separati ce-i bun, aspectul Ibisului roz unic si irevocabil, de ceea ce va constrange, cuadratura Pluto-Marte in Taur, veti birui. Deci e startul a ceva major, a ceva care se vrea temeinic pe termen mai lung. A nu intelege cum este acest start poate sa anunte, pe viitor, anumite cumpene si blocaje.

Gemeni Avem Mercur Cazimi si conjunctie Soare-Venus cu plusuri afective si beneficii inclusiv financiare. Dar numai la persoanele cu loc de munca, cei care castiga si, in egala masura, daruiesc in sens de binefacere. Sanctiuni de la Univers pentru cei care sunt ca Hagi Tudose sau care calca de doua ori in acelasi loc, abia se taraie prin viata. Adica cei care fac umbra pamantului degeaba, nu au job, nu se implica etc.

Rac Aspectul primordial al saptamanii este dat de exaltarea Ibisului roz, deci sustine actul unic si ireversibil ce reprezinta biruinta ordinii asupra haosului.

Leu Ordine versus haos primordial in relatia voastra cu societatea, de suflet, de dragoste, pe relatia de cariera. Unii nu stiu unde sa mai construiasca, ce sa faca, cum sa tempereze niste lucruri ca sa revina la zona de normalitate. Dar viata este o lupta si trebuie sa fie una pentru biruinta. Cine biruieste, dobandeste! Creativii reusesc, unii orbecaie inca. Trebuie sa intelegeti ca unii trebuie sa scoata la lumina niste lucruri acum, poate ceva ce au stricat altii trebuie sa ajunga la voi ca voi sa puteti face ceva, demara ceva. Este un punct zero. Scoateti la lumina si duceti catre alt plan.

Fecioara Mercur Cazimi are menirea de a sustine cariera si, in varianta haosului, de a inchide anumite usi. Ibisul roz vrea sa va arate noua cale. Este o cale filozofica pentru unii, iar pentru altii e temelia, cu lectia de viata inteleasa, la ceva nou.

Balanta Astrele atrag atentia asupra celor care locuiesc in strainatate sau lucreaza acolo. Apar anumite incercari, blocaje, riscuri sa fie aruncati in valurile de destin. Atentie la gradul de risc si la cei care au nevoie de vesta de salvare.

Scorpion Un alt mit fascinant ne provoaca destinul si devenirea. Mitul Ibisului roz se vrea pentru voi un set de credinte evolutiv spirituale pentru cariera, pentru destinul profesional, iar la altii pentru bani. Banii vin si pleaca, prin urmare nu reprezinta decat o moneda efemera de schimb, de tranzitie catre altceva.

Sagetator Destinul se explica intr-o maniera legendara, filozofica, iar plusurile tin de imaginatia voastra in raport cu universul, in relatia voastra cu Geea, acolo unde este dragoste vs. aventura, bani vs. pierderi sau ce sacrificati pentru beneficiile de bani, financiare.

Capricorn Perioada este cu o incarcatura aparte, chiar iesita din comun. Se contureaza anumite decizii de viata importante, chiar grele pentru unii. Previziunile generale fac distinctia intre viata, acolo unde este implicare, si ceea ce reprezinta neimplinirea, faptul ca nu ati reusit sa puneti cap la cap niste lucruri in asa fel incat sa atrageti un destin cat mai sigur si mai sanatos.

Varsator Trigonocratia si aspectele Ibisului roz cu Pluto retrograd si Jupiter din Gemeni va influenteaza. Necunoscute pe ecuatia de destin, dar odata descifrate pot anunta succes. Pe scurt, pasiunea este eliberatorie, ca un zbor care vine la pachet cu plus pe zona de creativitate, de esenta, de substanta. Este o saptamana in care tot ceea ce este mocnit trebuie sa se transforme, sa se materializeze in ceva palpabil, constructiv.

Pesti La voi va fi ceva legat de casa si de familie, lucru cert indicat de astrograma. Acolo sunt si foarte multe planete care anunta tensiuni, agitatie profesionala sau ceva legat de finalizarea, autentificarea unor acte. Este, mai degraba, ceva pe relatia cu autoritatile.

Sursa: playtech.ro/stiri