Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 20 – 26 MAI pentru fiecare zodie

3

Horoscopul saptamanii 20-26 mai este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru in cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri

Berbec
Castigurile voastre sunt de ordin emotional si materialo-vibrational. Cei care pun la suflet pot sa creeze sau sa genereze profit.

Taur
Aglomeratie mare in constelatia voastra. Succes pentru unii sau galceava in cer, pentru altii. Cinci planete va sustin destinul, daca ati fost buni si constructivi, daca ati reflectat cum trebuie si v-ati aranjat lucrurile temeinic, ca o zodie de Pamant ce sunteti. Altii pot fi afectati de faptul ca si-au virusat karma, este vorba de trecut si de vieti anterioare. Varianta nevazuta a lui Jupiter sau partea intunecata trebuie luata in calcul ca fiind mare benefic si noroc. La unele persoane, chiar daca Jupiter este in mers direct, nu este intotdeauna plin de noroc. Ca sinceritate, poate fi aspru, taios, mult prea dur. Fata lui ascunsa le da multora fiori, unora chiar si in amor. Trebuie sa tineti cont de alinierea planetelor de mai sus, unde avem Venus, micul benefic, si Jupiter, marele benefic, in variante pozitive si constructive. Taurii beneficiaza direct de acest aspect bun si constructiv.

Gemeni
Galceava este in zona foarte sensibila, adica pe cea de-a XII-a casa a horoscopului general. Fiecare are la nastere harta lui astrala. Harta astrala a Gemenilor spune: „Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma pot feri si singur”.

Rac
Sectorul astral al prietenilor, amicilor, este in prim plan. Acolo sunt profiturile si/sau patimile. Nu va jucati cu focul! Nu este cazul si nu bine sa faceti asta pentru ca trebuie sa fiti foarte diplomati, cumpatati si atenti la detalii. In plus, cei care au anumite afectiuni cronice trebuie sa fie atenti mai mult ca niciodata si sa se ingrijeasca.

Leu
Cariera pentru unii, caci acolo se duc planetele, si pozitie sociala pentru altii. Unii vor fi pe metereze si altii pe piedestal. Vor lupta pentru aceste obiective existentiale foarte importante, pentru ca de acolo vin banii, veniturile si stabilitatea. Nu este ceva de trecut cu vederea. Plusurile si beneficiile directe vin de la cariera. Nu la toti trebuie sa fie prioritara cariera, dar nici varianta opusa nu este buna.

Fecioara
Sacrificiul este esential in viata! Destinul vostru va fi pus intre ciocan si nicovala, in sensul in care trebuie sa fiti foarte atenti ce si cum faceti. Asta se intampla pentru ca Luna Alba si Luna Neagra fac conjunctie, aspect esential care va spune cum trebuie sa faceti selectiile. Trebuie sa fiti atenti la provocari si la ispite. De asemenea, atentie la sanatate, la terapii alternative, leacuri din strabuni si babesti.

Balanta
Axa karmica cere imperativ ceva de la voi! Prioritara va fi sanatatea. Profitul tine de adevar, de harnicie si, mai ales, se conecteaza, ca sa isi ia sevele pe viitor, la o radacina. Pentru unii, pot sa apara cutremure in dragoste in perioada urmatoare, totul este de natura karmica.

Scorpion
Luna va face opozitie cu alinierea de planete din Taur, semn ca Universul nu doarme si va pregateste ceva, fie in varianta pozitiva, fie va coace ceva legat de moralitate, de cinste, de chestiuni care sunt esentiale.

Sagetator
Alinierea de planete din Taur, de unde nu lipseste Jupiter, patronul vostru, semn dublu sau triplu pentru unii, anunta extaz la cei care au tinte si obiective inalte si pentru altii anunta agonie, mustrari de constiinta la locul de munca. Cei norocosi pot avea parte de distractii pe saturate, dar la un moment dat poate sa apara o factura.

Capricorn
Vestile vor fi sau vor veni de la copii! Este activa cea de-a cincea casa a horoscopului. Ceva se intampla din punct de vedere afectiv, emotional si sufletesc. Anumite schimbari care nu va lasa indiferenti si care, dintr-un punct de vedere sau altul, vor genera un destin altfel.

Varsator
Pluto retrograd se intelege bine cu alinierea de planete, dar e disonant in relatia cu Mercur. Semn ca veti lua taurul de coarne! Va fi saptamana Varsatorilor luptatori, ambitiosi si care nu lasa lucrurile la voia intamplarii.

Pesti
Jupiter este intr-o asociere de zile mari si varianta pozitiva, dorita, este una clara. Cea nevazuta poate sa apara, sa va dea fiori. E mitul lui Dionysos din mitologia greaca, care este vesel la prima vedere, dar ascunde himere, cosmaruri si lucruri care tin de latura dionisiaca. Va fi de la petreceri pana la trai bun si chestiuni care au intotdeauna ceva ascuns, subtil. Dar totul trebuie sa fie cu masura!

Sursa: playtech.ro/stiri