Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 8 – 14 APRILIE pentru fiecare zodie

70

Berbec Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie le poate aduce vesti de la prieteni sau de la copii. Evenimentele se precipita acolo. Dragostea si cariera pot anunta dispute, care pot fi lucrative, constructive sau distructive.

Taur Eclipsa aceasta importanta prefigureaza la voi tensiuni in dragoste, in paradis. Tradari sau risc de adulter, dar fiecare stie ce isi construieste. Probleme de sanatate care pot afecta, mai apoi, cariera.

Gemeni E o perioada foarte agitata, agolmerata, in care cariera cere reorientare. Sanatatea si dragostea se raporteaza la karma de grup si, in mod special, la karma personala.

Rac Astrele anunta anumite plati sau facturi restante. Unele pot viza iubirea, ascensiunea profesionala si, de ce nu, bugetul. Cu alte cuvinte, unii iau pe pere ce vor da pe mere!

Leu Tensiuni in paradisul conjugal pe aceasta eclipsa de Soare. Atentie la sanatate, pot aparea riscuri de accidente, si la planul relational, socio-relational si profesional.

Fecioara Sanatatea va fi influentata de agitatia eclipsei de Soare, deci un plus de stres. Anumite schimbari se pot prefigura la locul de munca. La unii nativi, dragostea va fi in impas.

Balanta Dileme, toata saptamana. Relatia cu copiii si cea sentimentala reprezinta prioritati pentru perioada urmatoare. In momentul in care ai inscrise dileme pe aceasta eclipsa, nu stii incotro sa o iei. Unii pot avea pe casa a doua, a saptea sau a noua.

Scorpion Cuadraturile perioadei din Varsator, Taur si Soarele natal anunta incercari, teste, probe, cumpene pe toate planurile. Mare bagare de seama!

Sagetator Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie anticipeaza o karma dificila in zona comunicarii, a carierei, sanatatii si deplasarilor. Vine pe casa strainatatii si casa justitiei, pentru cei care au anumite probleme.

Capricorn Blocaje pe plan financiar, business, cariera si in dragoste. Eclipsele anticipeaza tensiuni, dar cea de Soare particularizeaza pe astrograma generala anumite lucruri care trebuie descurcate. Itele de destin par incurcate si, daca nu gasiti solutia, nu puteti tese destinul pentru perioada urmatoare.

Varsator Veti fi cu ochii pe casa si pe bunuri. Eclipsa se duce spre zona aceasta. Altii pot avea discutii lamuritoare cu cineva din familie, copii, nepoti, rude de gradul I. Tensiuni in amor la cei care au relatii. Sanatatea cere reparatii curente si capitale.

Pesti Aceasta miscare tactica a Soarelui la eclipsa poate anunta anumite schimbari ce tin de planul afectiv, care anticipeaza si anumite incercari pe zona de cariera. Daca nu tratati afectiunile cu o anumita responsabilitate, se pot croniciza. Pot aparea dezechilibre in zona carierei si cea sentimentala. Eclipsele agita spiritele ca sa le reaseze in alti parametri corecti.

Sursa: playtech.ro/stiri