ASTROLOGIE: Luna noua in LEU in trigon cu JUPITER. Moment de cotitura semnificativ pentru zodii.

474

Pe data de 28 iulie, avem parte de Luna Noua in zodia Leu. Odata cu acest eveniment se vor deschide unele usi, in timp ce altele se vor inchide definitiv. In astronomie, o „luna noua” inseamna ca luna este in linie cu soarele si este aproape invizibila pentru Pamant. La nivel personal ar trebui sa ne decidem sa facem ceva pentru noi, sa intampinam cu bucurie acest eveniment astrologic, sa ne deschidem in directia vibratiei sale. O Luna Noua e un nou inceput. Putem folosi acest moment de constientizare, putem sa o luam de la capat.

Sa nu uitam ca Soarele si Luna se simt foarte bine in Leu si ne aduc in calea emotiilor noastre nevoia de iubire, atentie, validare, rasfat, cadouri, laude. Energia Leului vorbeste de a ne concentra pe propria persoana, vorbeste foarte mult de iubirea pe care ne-o acordam noua insine. Trebuie sa ajungem sa credem in brandul personal ca sa stim sa ne vindem. Pe masura ce credem in noi, ajungem sa devenim ceea ce credem.

Fiind in trigon cu Jupiter, inseamna ca aceasta Luna noua este aducatoare de sanse, de mare noroc, de oportunitati. Sa fim atenti insa, pentru ca actiunile emotionale s-ar putea sa nu ne iasa cum ne dorim din cauza entuziasmului. Subconstientul ne duce catre emotii si sexualitate, iar Jupiter va amplifica toate trairile, si ne va da o noua perspectiva, o noua viziune. Pentru unii pozitiva, pentru altii neplacuta, in functie si de harta personala.

Iata cum este influentata fiecare zodie:

Berbec Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Berbec un interes aparte pentru zona financiara. Nativii vor avea timp in urmatoarele saptamani sa rezolve o situatie legata de o suma de bani care are legatura cu partenerul de viata sau cu partenerii de afaceri si nu este exclus sa demareze proiecte noi care sa le imbunatateasca veniturile. Astrele ii sfatuiesc pe cei din zodia Berbec sa fie atenti la cei din jur care pot incerca sa-i pacaleasca.

Taur Luna Noua le aduce celor nascuti in zodia Taur un nou inceput in zona parteneriala. Nativii care sunt singuri pot cunoaste un partener si pot incepe o relatie, iar in cazul cuplurilor solide, aspectul poate insemna trecerea la o noua etapa, prin urmare si o cerere in casatorie. Cei care trec prin relatii incercate si au avut probleme in cuplu, au timp in urmatoarele saptamani sa-si analizeze situatia si sa ia o decizie, ceea ce poate insemna despartire. Astrele sfatuiesc nativii Taur sa-si indrepte atentia inclusiv asupra parteneriatelor profesionale, unde pot aparea noi propuneri si oferte.

Gemeni Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Gemeni noi oferte de munca, schimbarea jobului sau noi proiecte care sa le puna in evidenta calitatile si aptitudinile profesionale. Nu este exclus ca nativii sa primeasca sarcini si responsabilitati noi. Astrele ii sfatuiesc pe Gemeni ca in urmatoarele saptamani sa-si indrepte mai mult atentia asupra sanatatii, sa faca un set de analize si sa inceapa un tratament, daca va fi nevoie.

Rac Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Rac un nou inceput in sectorul sentimental, dar si al aventurii, prin urmare nativii pot cunoaste in urmatoarele saptamani un partener cu care sa inceapa o poveste de dragoste, insa nu trebuie sa-si faca mari sperante. Totul poate fi doar un flirt sau poate ramane la stadiul de aventura, cel putin pentru moment. Astrele le ofera nativilor Raci ocazia sa-si imbunatateasca, sa-si consolideze relatia cu copiii.

Leu Luna Noua de astazi se formeaza in semnul celor nascuti in zodia Leu si astfel au ocazia de a trece la o alta etapa in relatia cu membrii familiei. In timp ce unii nativi pot intra in conflicte si pot strica relatii, altii se pot impaca cu rudele cu care au fost certati. O serie de secrete pot iesi la iveala acum. Astrele le ofera Leilor ocazia sa rezolve o situatie locativa, care implica locuinta, casa. Aspectul se va manifesta pe o perioada de mai multe saptamani.

Fecioara Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Fecioara ocazia de a comunica mai bine cu cei din jur, de a afla informatii importante, chiar secrete pe care sa le foloseasca in beneficiul lor. Nativii pot pleca intr-o deplasare, se pot impaca cu rudele si au timp mai multe saptamani sa finalizeze niste planuri lasate neterminate. Astrele le ofera Fecioarelor ocazia sa rezolve niste chestiuni administrative.

Balanta Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Balanta ocazia de a-si imbunatati veniturile, iar nativii trebuie sa se astepte ca in urmatoarele saptamani de acum inainte, sa primeasca diverse oportunitati in acest sens. Nu este exclus sa primeasca o marire de salariu, iar astrele ii sfatuiesc pe cei din zodia Balanta sa-si negocieze cu incredere ofertele primite.

Scorpion Luna Noua de astazi se formeaza in casa personalitatii pentru cei nascuti in zodia Scorpion, astfel ca acesti nativi au ocazia sa inceapa o noua etapa in viata. Este momentul ca nativii sa se afirme, sa iasa in evidenta, iar astrele ii sfatuiesc sa fie atenti la persoanele nou cunoscute deoarece exista sansa de a incepe o relatie, insa trebuie sa o faca cu retineri si foarte constienti ca totul poate fi doar o aventura pasagera.

Sagetator Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Sagetator o perioada de cateva saptamani in care nativii vor patrunde in subconstient pentru a face o analiza serioasa, o introspectie in vederea eliberarii de sentimentele si emotiile negative, dar si de toate schemele care-i impiedica sa evolueze. Astrele ii invita pe cei din zodia Sagetator sa mediteze la problemele care pana acum le-au acaparat gandurile si le-au adus blocaje in actiuni.

Capricorn Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Capricorn ocazia de a se concentra pe o situatie care priveste anturajul. Nativii se pot impaca cu un prieten sau, din contra, se pot desparti definitiv de acesta si pot abandona niste planuri in comun avute. Astrele le cer Capricornilor sa-si analizeze in amanunt proiectele de viitor pe care le au, sa faca o selectie si sa nu mai intarzie demararea acestora.

Varsator Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Varsator ocazia sa faca un pas maret in cariera in urmatoarele saptamani. Nativii sunt favorizati sa-si schimbe statutul profesional, chiar si domeniul de activitate si nu este exclus sa primeasca o functie inalta si mult asteptata. Astreke ii sfatuiesc pe Varsatori sa-si fixeze clar si concis obiectivele de viitor.

Pesti Luna Noua de astazi le aduce celor nascuti in zodia Pesti ocazia de a incepe niste cursuri de perfectionare, de a pleca intr-o calatorie de studiu, de aprofundare a cunostintelor, dar nu este exclus nici sa primeasca o invitatie intr-o tara straina sau sa reia o legatura cu o persoana din strainatate. Astrele ii sfatuiesc pe nativii Pesti sa nu ia decizii imprudente si nici bazate pe principii sau prejudecati invechite.