ASTROLOGIE: Luna noua in SAGETATOR si influentele active pentru fiecare zodie

417

Luna Noua in Sagetator, din noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2022, marcheaza un moment in care ne vom putea concentra asupra unora dintre trasaturile constructive ale zodiei arcasului, respectiv optimism, entuziasm, spirit de aventura, cinste, sinceritate, independenta, si sa ne gandim cum sa incorporam in mod pozitiv aceste calitati in viata noastra. Pe masura ce vom avansa, ne vom putea concentra asupra obiectivelor care ne vor imbunatati intelegerea si gradul de constientizare, ne vor oferi curajul de a ne extinde orizonturile si de a castiga incredere si optimism dintr-o perspectiva mai larga.

Berbec Este un moment prielnic pentru a-ti face noi planuri de viitor si pentru a invata lucruri noi. Gandeste-te ce activitati te motiveaza si actioneaza in directia dorita, cu incredere ca Universul iti va ghida pasii catre implinirea obiectivelor tale. De asemenea, este o perioada prielnica pentru a te vindeca emotional.

Taur Acest aspect astrologic iti poate aduce solutii si decizii importante legate de zona financiara. De asemenea, iti va influenta relatiile de prietenie, unde lucrurile se vor schimba in bine. Acorda-le mai multa incredere oamenilor de langa tine.

Gemeni Luna Noua in Sagetator va influenta pozitiv evolutia relatiilor tale parteneriale. Te va ajuta sa-ti consolidezi relatia de cuplu, prieteniile, parteneriatele. De asemenea, se pot contura noi etape in acest sector de viata. Contextul astrologic va veni cu mai multa intelegere, cu sanse de impacare, curaj si solutii.

Rac Contextul astrologic iti poate aduce progres in sectorul profesional. Poate fi vorba de o promovare, un nou loc de munca sau solutii pentru problemele pe care le intampini la locul de munca. Totodata, astrele te sustin si in ceea ce priveste sanatatea si poti gasi remediile de care ai nevoie.

Leu Te poti astepta la schimbari pozitive in sectorul iubirii. Poate fi momentul sa incepi o noua poveste de iubire sau sa treci la o noua etapa in relatia de cuplu. De asemenea, poti profita de ocazie pentru a-ti face remarcate talentele artistice.

Fecioara Luna Noua in Sagetator iti aduce imbunatatiri in relatiile cu membrii familiei tale. Te poti impaca cu cineva drag, poti relationa mai bine cu cei apropiati, poti adopta o strategie care sa duca la armonie in viata de familie. Totodata, este un aspect bun si in rezolvarea unor probleme legate de locuinta.

Balanta Astrele te sprijina sa rezolvi ceva important. De asemenea, contextul este favorabil rezolvarii unei probleme de natura legala. Este si o perioada favorabila sectorului sanatatii. Atentie la informatiile sau sfaturile pe care primesti pentru ca te pot ajuta.

Scorpion Contextul astrologic te va sustine sa iti rezolvi anumite probleme financiare si iti aduce sansa de a castiga mai multi bani. Astrele iti pot deschide noi directii, astfel incat sa iti poti suplimenta veniturile. Actioneaza cu incredere.

Sagetator Luna Noua se petrece chiar in zodia ta si iti poate aduce o noua etapa in plan personal. Contextul astrologic vine si cu oportunitati de vindecare, fizica si mentala, o mai buna intelegere cu cei din jur, precum si progres in mai multe sectoare de viata.

Capricorn Astrele te indeamna la introspectie si la o mai mare atentie asupra sanatatii. Astrele iti vor aduce mai multa claritate pentru a rezolva unele probleme personale. Profita de acest aspect pentru a te detasa de trecut si pentru a te concentra pe lucrurile care iti dau energie.

Varsator Contextul astrologic va fi benefic relatiilor de prietenie. Te vei bucura de solidaritate, afectiune, intelegere si apreciere din partea celor apropiati. Este, de asemenea, un moment bun sa iti faci cunostinte noi, sa intalnesti oameni cu care simti ca rezonezi.

Pesti Contextul astral va fi unul favorabil sectorului profesional. Vei avea sansa sa te remarci prin abilitatile tale, precum si oportunitatea de a progresa in cariera. Te poti gandi inclusiv la schimbarea directiei profesionale.