Astrologie: Marte in Taur pana pe 10 iulie. Cum sunt afectate zodiile

3

9 iunie – 10 iulie : Marte tranziteaza zodia Taur

In astrologie, Marte aduce de obicei conflicte si tensiuni, dar si clarificari si adevar. Vom fi de neoprit in actiunile noastre care, de aceasta data vor fi temeinice si bine documentate. Practic, ne vom asigura succesul inainte sa pornim la drum, vom fi motivati si cel mai important, mai puternici decat oricand. Acest tranzit este despre a tezauriza, materializa, monetiza si consolida. Este o energie lenta ce face totul pe indelete si bine, de indata ce se urneste.

Iata influenta lui Marte in Taur pentru toate zodiile:

Taur O perioada in care veti evolua in propriul vostru ritm, constant, cu rabdare si tenacitate. Nu veti mai accepta sa fiti grabiti, veti avea nevoie sa va bucurati mai mult de placerile simple ale vietii. Veti avea o atitudine mai echilibrata si mai pragmatica, dar si mai conservatoare.

Gemeni O perioada foarte buna pentru voi, in care veti deveni mai chibzuiti si mai conservatori in cheltuirea banilor. Pot aparea oportunitati sa castigati bani din activitati noi, specifice Taurului.

Rac Gandirea voastra va deveni creativa si veti aloca multa energie pentru a crea lucruri frumoase cu mainile voastre. Veti explora latura voastra artistica, va veti bucura de mici calatorii si veti comunica cu placere.

Leu Veti acorda o atentie mai mare familiei, veti avea grija sa va infrumusetati locuinta si sa creati o ambianta placuta, confortabila. Bunastarea si starea de bine a tuturor va fi pe primul plan in gandurile voastre.

Fecioara Cu Marte in semnul Taurului veti avea nevoie sa va bucurati de frumos si de armonie. Relatiile cu copiii vor fi afectoase, calde, in timp ce in dragoste veti fi pasionali si romantici. Siguranta financiara va deveni mai importanta, pentru ca va va da o senzatie de stabilitate.

Balanta In urmatoarea perioada veti da dovada de simt practic, veti munci cu seriozitate la serviciu, chiar daca in ritmul vostru. Poate ca unii colegi vor avea impresia ca va miscati prea incet, dar va fi doar o aparenta. Veti reusi sa va duceti la bun sfarsit toate activitatile. Atentie la mici probleme de sanatate, cum ar fi durerile in gat.

Scorpion Va urma o perioada de stabilitate in relatii. Poate ca veti da impresia de lipsa de vioiciune, de incapatanare, de rezistenta la ideile partenerului de viata sau ale colaboratorilor profesionali. De fapt veti avea nevoie sa ganditi bine lucrurile.

Sagetator Poate fi o perioada benefica din punct de vedere financiar, mai ales in privinta partenerului de viata sau a celui profesional. In relatiile intime si in problemele financiare nu veti accepta sa fiti grabiti.

Capricorn Tranzitul lui Marte in Taur va scoate la iveala conceptiile voastre conservatoare. Traditiile, convingerile morale referitoare la casatorie, viata de familie, dar si la societate in general vor fi importante pentru voi.

Varsator Timpul liber va deveni tot mai important pentru voi, in raport cu cariera. Va veti gandi din ce in ce mai mult la o activitate care sa va ofere posibilitatea sa va bucurati mai mult de placerile vietii: sa mancatii ceea ce va place, sa va cumparati lucruri frumoase, dar sa aveti si ceva timp liber la dispozitie.

Pesti Veti privi relatiile interumane mai ales din punct de vedere material, al beneficiilor pe care le puteti avea. De aceea, interactiunile sociale vor fi limitate mai mult la interesele financiare. Cu toate acestea, este important sa incercati sa nu neglijati persoanele la care tineti.