ASTROLOGIE: Venus in Capricorn pana pe 16 februarie. Horoscop SPECIAL pentru fiecare zodie

91

Venus, planeta dragostei, a intrat pe 23 ianuarie in Capricorn, semn pe care il va tranzita pana pe 16 februarie. Capricornul este cel mai ambitios si totusi realist semn zodiacal. Iubirea si puterea vor merge mana in mana cand planeta dragostei e in Capricorn si vom impresiona in multe locuri in care ajungem.

Iata cum este influentata fiecare zodie:

Berbec Pentru Berbeci, Venus in Capricorn aduce o energie concentrata in sfera profesionala si sociala. Este un moment potrivit pentru consolidarea relatiilor de colaborare si pentru obtinerea recunoasterii in domeniul profesional. Este important sa-si puna in valoare abilitatile si sa-si stabileasca obiective realiste in cariera.

Taur Pentru Tauri, Venus in Capricorn aduce o atentie sporita asupra relatiilor personale si a valorilor financiare. Este un moment favorabil pentru consolidarea relatiilor existente si pentru stabilirea unor baze solide in plan financiar. Este important sa-si exprime afectiunea si sa-si consolideze increderea in sine in relatiile interpersonale.

Gemeni Pentru Gemeni, Venus in Capricorn poate aduce o focalizare asupra sanatatii si a rutinei zilnice. Este un moment propice pentru a acorda atentie bunastarii fizice si mentale, precum si pentru a adopta obiceiuri sanatoase de viata. Este important sa-si acorde timp pentru odihna si refacere si sa-si stabileasca prioritati clare in viata de zi cu zi.

Rac Pentru Raci, Venus in Capricorn poate aduce o atentie deosebita asupra creativitatii si a aspectelor romantice. Este un moment propice pentru exprimarea creativa si pentru cultivarea relatiilor romantice. Este important sa-si urmeze pasiunile si sa-si exprime sentimentele in mod autentic si deschis.

Leu Pentru Lei, Venus in Capricorn poate aduce o energie concentrata in sfera familiala si a casniciei. Este un moment propice pentru consolidarea legaturilor afective si pentru rezolvarea eventualelor probleme in familie. Este important sa-si acorde timp pentru relatiile personale si sa-si exprime afectiunea fata de cei dragi.

Fecioara Pentru Fecioare, Venus in Capricorn poate aduce o atentie sporita asupra comunicarii si a relatiilor interpersonale. Este un moment propice pentru a-si exprima gandurile si sentimentele in mod clar si direct. Este important sa-si acorde atentie relatiilor cu cei din jur si sa-si cultive abilitatile de comunicare.

Balanta Pentru Balante, Venus in Capricorn poate aduce o focalizare asupra aspectelor materiale si financiare. Este un moment propice pentru gestionarea responsabila a resurselor si pentru stabilirea unor obiective realiste in plan financiar. Este important sa-si stabileasca prioritati clare si sa-si gestioneze cheltuielile cu intelepciune.

Scorpion Pentru Scorpioni, Venus in Capricorn poate aduce o energie concentrata in sfera personala si a dezvoltarii personale. Este un moment propice pentru autocunoastere si pentru explorarea intereselor si pasiunilor personale. Este important sa-si acorde timp pentru reflectie si introspectie si sa-si stabileasca obiective realiste pentru dezvoltarea personala.

Sagetator Pentru Sagetatori, Venus in Capricorn poate aduce o atentie sporita asupra relatiilor sociale si a grupurilor sociale din care fac parte. Este un moment propice pentru stabilirea unor conexiuni noi si pentru consolidarea relatiilor existente. Este important sa-si exprime individualitatea si sa-si urmeze interesele in cadrul comunitatii.

Capricorn Pentru Capricorni, Venus in propriul lor semn solar poate aduce o atentie deosebita asupra identitatii si a obiectivelor personale. Este un moment propice pentru a-si clarifica directiile si pentru a-si stabili obiectivele pentru viitor. Este important sa-si puna in valoare calitatile si sa-si urmeze pasiunile cu determinare si incredere.

Varsator Pentru Varsatori, Venus in Capricorn poate aduce o energie concentrata in sfera spirituala si a reflectiei interioare. Este un moment propice pentru conectarea cu sinele interior si pentru explorarea aspectelor spirituale ale existentei. Este important sa-si acorde timp pentru meditatie si contemplatie si sa-si exploreze credintele si valorile personale.

Pesti Pentru Pesti, Venus in Capricorn poate aduce o atentie sporita asupra cercului social si a relatiilor interpersonale. Este un moment propice pentru stabilirea unor conexiuni noi si pentru consolidarea relatiilor existente. Este important sa-si exprime afectiunea si sa-si cultive relatiile cu cei din jur in mod autentic si deschis.