Atentionari astrolog Cristina DEMETRESCU: la ce trebuie sa fie atente zodiile pana la sfarsitul anului

620

In cadrul unei emisiuni difuzata pe Pro TV, astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre lucrurile la care zodiile trebuie sa fie atente, in contextul lui Marte retrograd.

„Este o perioada cu Marte retrograd si nu prea o nimeresti cand vrei sa spui ceva. De multe ori, e mai bine sa tacem decat sa spunem ceva. Marte este o planeta a actiunii si retrogradarea lui nu-ti da o directie foarte buna, nu-ti da o energie foarte buna pentru a duce lucrurile la bun sfarsit, vorbesti despre actiunile tale, dar nu o sa faci. Atentie la promisiuni, la minciuni, la incurcaturi si la vorbe spuse aiurea. Trebuie sa transmiteti informatie cat mai simplu. Mare atentie ca si noi s-ar putea sa fim priviti din spate, ca toata lumea e curioasa, deci mare atentie la ce spunem, apropo de Marte retrograd, ca s-ar putea sa ne si tradam.”

Berbec Berbecul trebuie sa fie foarte atent la comunicare, la gafe, la lucruri lasate la vedere care il pot trada. Sa fie atent la cum transmite si intelege o informatie. Sa nu fie rau intentionat, pentru ca s-ar putea sa raneasca fara sa vrea. Marte in retrograd agita drumurile, sa aiba grija atunci cand conduce, dar si unde parcheaza masina.

Taur Taurii intampina probleme pe plan financiar, atentie pe ce dau banii, daca imprumuta si in ce investesc. Este mai bine sa economiseasca si sa fie pregatiti pentru cheltuieli neprevazute. Marte retrograd nu aduce investitii serioase pe termen lung, adica e posibil sa dati niste bani si sa ramaneti fara ei sau sa aduca pagube.

Gemeni Gemenii il au pe Marte in retrograd. Ei trebuie sa fie cei mai atenti la ce spun. Stau ca pe o bomba cu ceas, daca sunt agitati, e posibil sa explodeze. Daca un Geaman simte ca nu are energia sa faca un lucru, de preferat ar fi sa se incarce energetic si sa-si faca o lista, un program. Mare atentie la viteza, risca accidente.

Rac Probleme de sanatate mai mult false, dureri fizice care il imping catre doctor. Racul este in bataia pustii si atrage dusmani in perioada asta.

Leu Isi face planuri cu prietenii, dar Marte retrograd s-ar putea sa impiedice ca aceste planuri sa aiba loc, ceea ce il dezamageste si agita.

Fecioara Nativii Fecioara pot sa aiba probleme cu sefii si cu tatii. Sunt nevoiti sa vina cu tot felul de justificari, creeaza suspiciuni si nu sunt crezuti. Deci irita putin zodia Fecioarei si o face mai nervoasa, motiv pentru care este posibil sa intre in discutii contradictorii, chiar si cu autoritatilor.

Balanta Sa nu faca drumuri in afara tarii, mai ales cu masina. Daca au examene, sa nu piarda timpul, sa nu le trateze cu superficialitate si sa se apuce serios de invatat, sa aloce putin mai mult timp.

Scorpion Scorpionii sunt afectati pe zona banilor. Sa nu imprumute bani si sa nu investeasca, sa fie atenti la amenzi. De altfel, Marte retrograd poate aduce multa toxicitate in viata lor, sa fie foarte atenti la actiunile distructive.

Sagetator Ei sunt in opozitie cu aceasta ipostaza, Marte retrograd ii afecteaza in zona partenerilor, a casatoriilor, proceselor. Fenomenul le aduce procese, insa nu este recomandat sa le dea curs. Se pot produce multe neintelegeri.

Capricorn Pot avea probleme si sa fie nevoiti sa apeleze la anumite tratamente. Mare atentie la membre, cei care practica sporturi, sa nu se raneasca la maini si picioare. Totodata, risca sa intampine necazuri din cauza animalelor de companie. Apar discutii si la serviciu, despre neasumari de responsabilitate, acte facute prost.

Varsator Au o perioada agitata din punct de vedere sentimental, cu discutii, lucruri care nu se inteleg, planuri pe termen scurt care pe altii ii enerveaza. Marte este o planeta masculina, barbatii sunt mai putin implicati emotional, mai mult alearga dupa palmares. Varsatorii au si unele probleme in relatiile cu copiii, pentru ca Marte retrograd este ca o bombita gata sa explodeze.

Pesti Trebuie sa-si protejeze locuinta, casa. Sa fie atenti la hoti, la sistemele de protectie pentru casa, sa nu lase bani sau documente importante la vedere. Pot avea unele avarii acasa si cei care au curti sau garduri aproape de strada, mare atentie la protectia pe la poarta, s-ar putea ca cineva sa le pricinuiasca o suparare.