Top 3 zodii de barbati gelosi

4725

TOP 3 cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt gelosi.

Barbatul Taur

Nu doar ca se numara printre fruntasii horoscopului atunci cand vine vorba de gelozie, insa in acelasi timp barbatii Taur sunt si foarte posesivi. Desi la inceputul unei relatii par a acorda partenerei toata libertatea de a fi si de a se purta, pe parcurs vor veni cu limitari si restrictii ce tin de simtul lor de proprietate si de posesivitate. Taurul crede in spiritul familiei si in calitati precum fidelitate. Pentru el, aceste valori nu sunt doar vorbe goale si le aplica la randul sau. gelozie

Are in general incredere in partenera sa si in faptul ca aceasta nu il va insela, insa din cauza firii sale posesive isi doreste sa stearga inca de la inceput orice prilej sau posibilitate ca asa ceva sa se intample pe viitor. De multe ori insa, chiar daca nu dispune de motive reale de gelozie le va gasi. Cu cat iubeste mai mult, cu atat mai mult isi doreste ca toata atentia si timpul partenerei sa se indrepte exclusiv catre el. Are tendinta de a controla cercul de prieteni al partenerei sale, nefiind de acord ca aceasta sa se expuna pe retele sociale precum faceboook sau sa comunice virtual cu alti barbati. In acelasi timp, tolereaza cu greu gandul ca femeia pe care o iubeste sa petreaca prea mult timp in compania altor barbati chit ca este in interes socio-profesional.

Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion are o personalitate fascinanta, misteroasa si nu este deloc greu sa te indragostesti de el. Inteligent din fire si inzestrat cu o perspicacitate iesita din comun, are nevoie de un strop de drama in viata lui pentru a face ca lucrurile sa fie putin mai incitante. De aceea, de multe ori, cauta pretext si motive pentru a-si manifesta gelozia si pentru a-si pipera putin relatia. Chiar daca el percepe totul mai mult ca pe un joc, partenera sa, care trebuie sa ii suporte uneori in public accesele de gelozie, le gaseste absurde si nejustificate.

Vrea in permanenta dovezi de dragoste, afectiune si tandrete. Uneori flirteaza si cu alte femei fara a insela in adevaratul inteles al cuvantului, insa nu tolereaza sub nicio forma ca partenera sa ii raspunda cu aceeasi moneda, flirtand la randul sau cu alti barbati. In cazul in care ii oferi motive reale de gelozie, te va scoate imediat de la inima sa. Iti va arata prin tot ceea ce face cat de mult te uraste si te dispretuieste pentru ceea ce i-ai facut. Este razbunator, rece si rau atunci cand considera ca orgoliul si demnitatea sa de barbat au fost grav incalcate.

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec este un barbat pasional, care stie cum sa faca o femeie sa se simta iubita si admirata. Marele sau defect insa, cel care ii pune in umbra aceste calitati, este gelozia. Simte nevoia sa stie in permanenta ce face partenera sa, in compania cui se afla, cu cine se intalneste, chiar daca nu exista niciun motiv pentru a fi suspicios si banuitor. Isi iubeste partenera mult si incearca sa ii arate acest lucru prin gesturi marunte, insa este parca intotdeauna cu un pas inainte (unul gresit) in fata acesteia, asigurandu-se ca nu cumva sa faca ea vreun pas gresit.

Berbecul are un orgoliu mare si trebuie in permanenta magulit. Acest barbat are nevoie sa auda confirmarea faptului ca el este cel pe care il iubesti cu adevarat si ca niciun alt barbat nu exista si nu va exista pentru tine. Atata timp cat il faci sa aiba incredere in tine 100%, ii poti tine sub control si tendinta spre gelozie si posesivitate.