BLACK FRIDAY a inceput. Vezi ofertele celor mai mari magazine online

231

Ce reduceri a pregatit eMAG ? ( articolul va fi updatat )


Majoritatea magazinelor online dau startul la BLACK FRIDAY pe 18 noiembrie 2016. Anul acesta, cele mai mari magazine online s-au pregatit din timp pentru Black Friday 2016 si si-au facut stocuri mai mari, si-au organizat contractele cu transportatorii in asa fel incat produsele sa nu aiba intarzieri si si-au actualizat site-urile pentru a nu pica de la trafic.

Romanii asteapta cu sufletul la gura Black Friday 2016: unii si-au pus bani deoparte, doar pentru a achizitiona produsele dorite in luna noiembrie, sperand la oferte mult mai bune decat in restul anului.

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, va da startul la Black Friday pe 18 noiembrie si promite ca va fi cel mai mare eveniment de acest gen de pana acum. „Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi in oferta noastra de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

TOP 3 site-uri cu Cele Mai Mari Reduceri de Black Friday

1.Reducerile de Black Friday 2016 de la eMAG le gasiti AICI.
2.Reducerile de Black Friday 2016 de la FASHIONDAYS le gasiti AICI
3.Reducerile de Black Friday 2016 de la ELEFANT le gasiti AICI

Mai jos, am pregatit pentru voi o lista, pe categorii, cu cele mai mari magazine online care vor da startul BLACK Friday pe 18 noiembrie.

Vezi ofertele celor mai mari magazine online de BLACK FRIDAY

Electronice, IT&C, Telefoane

Fashion

Beauty

Calatorii&BileteAVION

Ceasuri

Carti, Filme si Muzica

Copii

Cadouri

Bijuterii

Sport