Ce calitati ASCUNSE ai in functie de zodia ta

8110

Fiecare semn zodiacal are atasat un element – pamant, foc, aer si apa. Chiar daca au in comun aceste elemente, totusi, zodiile difera si fiecare in parte au cateva calitati specifice.

Iata ce calitati ascunse ai in functie de zodie:

Berbec

Semn de Foc, Berbecul nu are nicio problema in a incepe lucruri noi. Debordeaza de energie si reuseste sa ii “aprinda” si pe ceilalti.

Taur

Semn de Pamant, Taurul este ca “piatra”. Stabil si pragmatic, tot timpul ancorat in prezent. Poate te aici si eticheta de “incapatanat”.

Element de Aer, Gemenii pot fi considerati superficiali. In realitate, sunt constiinciosi si prietenosi.

Rac

Semn de Apa, Racul este bun, dragastos. Sta in natura lui sa ofere sprijin, sa dea curaj si energie celorlalti.

Leu

Semn de Foc, Leul este statornic si cald. Poate lasa senzatia ca nu este dispus sa renunte la coroana de rege.

Fecioara

Semn de Pamant, Fecioara se schimba continuu si este tot timpul in actiune. Acest lucru are un impact asupra perceptiei lor despre lumea materiala.

Balanta

Semn de Aer, despre Balante se poate spune ca sunt energice si constiincioase. Altii ar mai putea spune ca vorbesc prea mult si ca fac prea putine.

Scorpion

Semn de Apa, Scorpionul este puternic si statornic. Tocmai de aceea unii l-ar putea percepe ca fiind prea “rece”.

Sagetator

Semn de Foc, Sagetatorii sunt plini de energie si rebeli. N-ar trebui sa-i stai prin preajma cand sunt nervosi.  Altii ar spune ca se joaca prea mult cu focul si s-ar putea arde singuri.

Capricorn

Semn de Pamant, Capricornul este independent, robust, asemeni unui meteorit. Cand il vezi esti tentat sa-i spui “Nu esti de prin partile astea, asa-i!”.

Varsator

Semn de Aer, Varsatorul se simte bine in centrul atentiei oamenilor. Sunt darnici, le place sa imparta cu ceilalti. Se descurca cu masele si stie sa citeasca oamenii.

Pesti

Semne de Apa, Pestii sunt maleabili si ajung unde vor fara prea mult efort. Au si perioade in care viata lor este un haos, iar ei se comporta ca o viitura.