Calitatile tale care starnesc gelozia celorlalti, in functie de zodie

9838

Berbec
Berbecul are calitatea de a nu intra niciodată în rutină. Este spontan, aventuros și întotdeauna dispus să încerce ceva nou. El are energia pe care mulți dintre noi ne-o dorim!

Taur
Taurul nu pleacă urechea la ce au ceilalți de spus. El este independent și poate să facă orice își dorește, fără să aștepte vreo confirmare de la cei din jur.

Gemeni
Gemenii au un anumit farmec care îi face pe cei din jur să vrea să parieze pe ei și pe ideile lor. Sunt foarte creativi și, spre deosebire de alte persoane artistice, știu foarte bine cum să își vândă ideile și cum să le pună în practică.

Rac
Racul are o capacitate incredibilă de a iubi. Nimeni nu te va iubi așa de profund și de mult cum te poate iubi un Rac. Fostul partener al Racului, știe, în secret, că nu va mai avea o relație la fel.

Leu
Oamenii amabili întotdeauna îl invidiază pe Leu, pentru că acesta nu are nicio problemă să fie el însuși. Leii au succes și primesc foarte multe laude. Cum reușesc? Pur și simplu cer un anumit lucru și îl primesc.

Fecioară
Nimeni nu poate rezolva o problemă atât de bine cum va putea Fecioara să o rezolve. Așa că toată lumea vrea să o aibă în echipă. Fecioara este căutată de prieteni, angajatori și chiar de parteneri pentru acest motiv.

Balanță
Oamenii sunt geloși pe Balanțe pentru că ele au întotdeauna foarte mulți prieteni. Și prieteni chiar foarte buni. Sunt niște persoane sociale și fermecătoare și reușesc întotdeauna să facă fiecare prieten să se simtă special și îndrăgit.

Scorpion
Scorpionul este o persoană intensă și înflăcărată. Nimeni nu ar putea să o descrie ca fiind pasivă. Toată lumea și-ar dori să aibă determinarea pe care o are Scorpionul.

Săgetător
Săgetătorul este, de departe, cea mai amuzantă zodie. Ar putea fi descris ca fiind chiar lipsit de respect. Toată lumea este geloasă pe felul în care Săgetătorul te poate face să ai febră musculară la abdomen de la atâta râs.

Capricorn
Capricornul este stoic și puternic. Oamenii sunt geloși pe abilitatea lui de a fi atât de îndrăzneț. El nu se duce niciodată la culcare visând sau dorindu-și ceva, pentru că deja a făcut în așa fel încât să obțină lucrul acela.

Vărsător
Vărsătorul are o inimă foarte mare, iar aceast se extinde mai departe de cercul lor apropiat de cunoștințe. Vărsătorul votează, face voluntariat, adoptă dietă vegană, pentru că lui chiar îi pasă de aceste cauze, mult mai mult decât majorității oamenilor.

Pești
Peștii au niște minți creative și pot inova pentru viitor. Sunt niște adevărați artiști și, chiar dacă nu sunt observați imediat, datorită firii lor subtile, mai devreme sau mai târziu toată lumea va fi uimită de modul în care le funcționează mintea.