3 femei din zodiac care au cel mai frumos caracter

24280

Unii oameni iti transmit o energie buna de la prima vedere si ajungi sa te simti bine in preajma lor. Sunt acele persoane calde si blande, cu o inteligenta ascutita si intelegatoare. Se spune ca un caracter frumos se construieste din copilarie sau te nasti cu el.

Iata care sunt femeile din zodiac langa care te simti cel mai bine

Femeia Gemeni
Gemenii sunt persoane agreabile si vesele, sufletul petrecerii si extrem de expresive. Cuvantul-cheie pentru femeia din aceasta zodie este pasiune. Este visatoare, idealista si ambitioasa. Nimic nu-i sta in cale atunci cand isi doreste ceva.
La prima vedere poate fi perceputa ca fiind superficiala, insa cine are rabdare, ii gaseste latura romantica si profunda.

Spontaneitatea ei te poate lua prin surprindere si te scoate din starea mai putin placuta in care te afli. Situatiile dificile pentru femeia Gemeni reprezinta o provocare pe care o accepta pana gaseste o solutie. Imprevizibilitatea nativei din Gemeni paleste in fata imaginatiei pe care aceasta o are indiferent de context

Firea sociabila te poate face sa o placi imediat si apoi vei simti recunostinta ca o ai in preajma. Capacitatea ei de comunicare este extraordinara, locul pe scena sau sub lumina reflectoarelor fiind preferatul ei.

Datorita curiozitatii si a felului sociabil, a inceput sa descopere multe lucruri despre ea, fapt care ii da incredere in ea insasi. In urma contactului cu diverse persoane, a ajuns sa accepte pe toata lumea asa cum este si sa-i placa diferentele dintre oameni, in loc sa le judece.

Femeia Sagetator
Pe langa momentele in care femeia Sagetatoare este temperamentala, onestitatea ei te va cuceri imediat. Un atu al acestei fiinte este caracterul integru. Chiar si atunci cand te va certa, ii va parea rau si va incerca sa repare situatia. Fermecatoarea Sagetatoare nu este doar sincera, ci si o fire vesela, careia ii place sa se amuze si sa incalzeasca atmosfera.

Are un stil unic de a fi, un amestec intre sinceritate si autenticitate, insa intr-un mod diplomat si pozitiv.
Independenta este alta trasatura a nativei din Sagetator, precum si dorinta de a se misca, de a calatori. Rareori o vei gasi acasa. Daca vrei sa o cunosti mai bine, este indicat sa tii pasul cu ea.

Femeia nascuta in aceasta zodie este idealista si cu un simt al umorului dezvoltat. Ii place sa invete lucrurile din propriile experiente, in loc sa se bazeze pe alte persoane, de aceea ii place diversitatea persoanelor cu care intra in contact. Curiozitatea si inclinatia catre filozofie, spiritualitate, fac din nativa Sagetator un partener de discutie placut.

Intr-o relatie, femeia din aceasta zodie este de incredere si isi ia in serios responsabilitatile care vin odata cu impartirea vietii cu cineva. Empatia face parte din farmecul ei, avand grija de felul in care celelalte persoane vor fi afectate de ceea ce spune sau face.

Femeia Pesti
Femeia Pesti este cea mai misterioasa si senzuala din tot zodiacul. Pe langa mintea agera, are si o latura romantica si spirituala cu care te poate fermeca.

Curioasa si gentila, ea este intruchiparea visatorului perfect. Se bazeaza foarte mult pe intuitie si pe emotii si tot ce se intampla trebuie sa aiba un sens. Atunci cand se afla intr-un loc, parca acapareaza tot ce-i in jur, se conecteaza foarte usor cu persoane pe care nu le-a vazut niciodata in viata ei.

Caracterul ei reflecta pasiunea de a trai, facand din tot ceea ce atinge o arta. Ii place sa se exprime prin pictura, dans ori scris.
Imaginatia ei atinge cele mai inalte culmi si cand vine vorba de iubire, creand un peisaj de poveste, cu mult mister si afectiune.

Cele mai multe native din Pesti sunt relaxate si isi atrag in viata lor acele persoane cu care pot lega prietenii frumoase, care contin adevaruri profunde si cu care pot schimba opinii fara sa le fie ingradita libertatea de exprimare.

Atunci cand te afli intr-o situatie dificila, femeia Pesti, daca se afla in preajma ta, va fi prima care te va ajuta. Pe langa senzualitate si frumusete, Pestioaicele au o sensibilitate aparte la nevoile celorlalti. Intr-o lume in care cei mai multi vor sa ia, ele sunt cele care dau.

Cate astfel de femei ai prin preajma?