Care este varsta de viata a zodiilor, potrivit astrologilor. Vezi cat mai ai de trait

506

BERBEC

Berbecii isi asuma riscuri , fie ca sunt financiare fie ca tin de sanatate sau altele. Berbecii sunt setati sa-si atinga obiectivul final, astfel ca risca orice pentru a-si atinge scopul. Asa ca de multe ori aleg o cale aproape autodistructiva pentru a realiza ceva. Toate aceste alegeri au efecte asupra sanatatii care, in cele mai multe cazuri, devine subreda spre sfarsitul vietii. Potrivit astrologilor, nativii din Berbec traiesc inte 75-85 de ani.

TAUR

Agitatia este o trasatura a taurilor. Se lupta mult si isi consuma o mare parte din energie. Astfel, potrivit astrologilor, Taurii traiesc intre 70-80 de ani.

GEMENI

Gemenii pot fi pe deoparte extrem de longevivi, sau poat avea o viata care se termina brusc, fara prea multe semne ca acest lucru s-ar intampla. Aceasta posibilitate duala se trage chiar de pe urma caracterului polivalent al gemenilor care se lasa observat pe parcursul intregii vieti. Astfel, in functie de cat de mult se protejeaza si se accepta, gemenii poat trai intre 45 si 80 de ani.

RAC

Racii sunt unii dintre cei mai longevivi in ciuda faptului ca au o viata care poate fi destul de grea. Acest lucru ii face sa se intareasca la fiecare hop pe care il trec de-a lungul vietii si sa invete foarte multe pe parcursul acesteia. Apele se calmeaza spre batranete. Majoritatea nativilor acestei zodii ajung sa traiasca peste 90 de ani.

LEU

Leii au un caracter regal, manifestat prin nevoia de a fi serviti de catre cei din jur. Se comporta astfel instinctiv toata viata, ceea ce ii protejeaza foatte mult de factorii care ar putea sa le dauneze. Leii nu isi ascund sentimentele si dau frau liber energiilor negative, ceea ce face ca organismul lor sa fie in armonie cu ceea ce este in jur mai mereu. Astfel, au sanse mari sa depaseasca varsta de 95 de ani.

FECIOARA

Fecioarele din pacate sunt unele dintre cele mai asuprite zodii. Chiar daca greutatile pe care le intampina in viata nu sint tocmai din cele mai crunte, acestea isi vor pune adang amprenta pe nativii acestei zodii. Din aceasta cauza, organismul si psihivul celor din Fecioara nu va suporta chiar foarte multe lucruri. La fel ca si Gemenii, fecioarele au sanse destul de mari sa aiba o viata scurta. Cu toate acestea, au sanse la fel de mari sa aiba o viata destul de lunga. Astrologii sustin ca Fecioarele pot trai intre 50 si 80 de ani.

BALANTA

Balantele pun deoparte problemele din viata si se gandesc constant la ele. Acest lucru se trage dintr-un instinct de conservare bine implementat pe care il acu ceea ce face pana la urma sa duca o viata destul de lunga. Balantele sunt si ele unele dintre cele mai longevive semne zodiacale, nativii lor depasind deseori varsta de 100 de ani.

SCORPION

Scorpionii se lupta cu morile de vant cam toata viata si incearca din rasputeri sa faca ceva bine pentru cei apropiati lor. Numai ca acest lucru nu este apreciat intotdeauna de catre cei din jur si tocmai de aceea nativii din scorpion se intristeaza destul de des. De fapt, de multe ori isi dau seama ca nu sunt apreciati pentru ceea ce fac si acest lucru ii consuma. Au sanse sa traiasca din aceste cauze destul de putin, avand o estindere a vietii intre 50 si 65 de ani.

SAGETATOR

Sagetatorii, la fel ca si racii, sunt unii dintre cei mai longevivi nativi ai zodiacului. Le place foarte mult sa traiasca si de aceea se lasa cu greu pusi la pamant de problemele vietii. Din incapatanare Sagetatorii parca refuza efectiv sa plece capul in fata mortii. Au sanse foarte mari ca in marea lor majoritate sa depaseasca 90 de ani.

CAPRICORN

Capricornii sunt si ei foarte mari luptatori atunci cand vine vorba de viata lor. Efectiv refuza sa o lase sa se scurga fara a fi ecploatata asa cum trebuie. Din aceasta cauza, se consuma foarte mult pentru ca fac foarte multe lucruri pe perioade de timp foarte scurte. Astfel, ajung sa aiba o extindere a vietii medie, intre 60 si 80 de ani.

VARSATOR

Majoritatea varsatorilor traiesc in intr-o lume care exista doar in imaginatia lor. Se detaseaza foarte repede si foarte usor de ceea ce inseamna realitate, iar acest lucru ii protejeaza foarte bine. Astfel, Varsatorii au sanse mari sa inainteze foarte mult in varste. Majoritatea nativilor acestei zodii depasesc varsta de 90 de ani.

PESTI

Pestii au o viata destul de agitata si iau de la 0 de nenumarate ori. Se poate spune ca traiesc intr-o viata cat altii intrei, insa acest lucru nu inseamna ca traiesc excesiv de mult. Potrivit astrologilor, majoritatea pestilor au o intindere a vietii intre 70 si 80 de ani.