Care sunt zilele norocoase ale fiecarei zodii

314

Norocul este o stare de spirit. Daca ne gandim ca avem noroc, ca suntem norocosi, universul ne va aduce noroc.

Filozoful Lucius Seneca a spus „Norocul este atunci cand asteptarile si pregatirea intalnesc oportunitatea”

Modul in care gandim influenteaza norocul din viata noastra. Totusi, este bine sa stim ca norocul este aliniat si cu fiecare semn zodiacal in parte si, daca dorim sa ne crestem si mai mult sansa de reusita, ar fi bine sa ne pastram mentalitatea de persoana norocoasa si sa actionam coliniar cu zodia noastra.

In acest articol va listam cele mai norocoase zile ale fiecarei zodii in parte.

Luni- Ziua norocoasa a celor nascuti in zodia Rac

Ziua de luni este prima zi din saptamana, prima zi de lucru si poate fi interpretata drept un nou inceput. Ziua de luni este guvernata de luna si simbolizeaza timpul, umbrele si secretele.

Este de asemenea si ziua racilor. Acestora li se recomanda sa-si asculte intuitiile resimtite luni, sa raspunda mesajelor naturii si, mai ales, sa fie atenti la conexiunea cu animalele care sunt, in acest caz, vocea universului.

Activitatile recomandate racilor pentru ziua de luni sunt: yoga, meditatie, plimbarile in aer liber, investitiile, pranzul cu prietenii, schimbarea de look, acte caritabile, crearea unui program pentru restul saptamanii.

De asemenea, racilor li se recomande sa poarte pandantive in forma de luna, bijuterii din argint, perle, pietre onix si culorile albastru si alb.

Marti – Ziua norocoasa a Berbecilor si Scorpionilor

Ziua de marti este guvernata de planeta Marte, simbolul asertivitatii, perseverentei si progresului.

Ziua de marti este norocoasa pentru berbeci si scorpioni. Berbecii se vor bucura de multa pofta de lucru si de incredere in propriile forte, in timp ce scorpionii simt ca-si gasesc sensul lor pe pamant.

Activitatile recomandate berbecilor si scorpionilor pentru ziua de marti sunt inceperea unui proiect nou, a unei diete, organizarea casei si biroului, exprimarea gandurilor si ideilor, sportul. In aceasta zi, berbecii si scorpionii ar face bine sa poarte bijuterii din aur, culorile rosu, portocaliu sau galben si parfum cu miros de trandafir.

Miercuri – Ziua norocoasa a Gemenilor, Fecioarelor si Varsatorilor

Miercuri este ziua moderatiei si echilibrului. Miercuri este guvernata de planeta Mercur, simbolul comunicarii si inteligentei. Ziua de miercuri este o zi norocoasa pentru gemeni, fecioare si varsatori. Fecioarele vor aprecia siguranta acestei zile.

Varsatorii se vor bucura de abilitati de comunicare excelente, in timp ce gemenii vor fi extrem de echilibrati si moderati.

Activitatile recomandate celor trei zodii in aceasta zi sunt: practicarea vorbitului in public, telefonare unui vechi prieten, planuirea unei vacante, mersul cu bicicleta, yoga, cititul. Li se recomanda culorile albastru inchis sau violet si parfumul de lavanda.

Joi – Ziua norocoasa a Sagetatorilor si Pestilor

Joi este o zi a anticiparii si optimismului. Ziua de joi este guvernata de planeta Jupiter, simbolul abundentei, protectiei si prosperitatii. Aceasta zi aduce noroc sagetatorilor si pestilor. Sagetatorii sunt mai intelepti in ziua de joi, iar pestii se simt in armonie si siguranta.

Activitatile recomandate sagetatorilor si pestilor pentru ziua de joi sunt revizuirea unei investitii financiare, actiunile caritabile, cursurile de dezvoltare personala, calatoriile, studiul, pranzul sau cina cu familia. Li se recomanda culorile galben si rosu si parfumul de magnolie, menta sau trandafir.

Vineri – Ziua norocoasa a Taurilor si Balantelor

Vineri este ziua iubirii si a celebrarii. Ziua de vineri este guvernata de planeta Venus, simbolul pasiunii, placerii, bucuriei si extazului. Ziua de vineri este o zi favorabila taurilor si balantelor. Taurii se vor simti iubiti, apreciati si confortabili cu ei insisi, iar balantele debordeaza de energie pozitiva. Este o zi a armoniei, elegantei si bunului gust.

Activitatile recomandate vineri taurilor si balantelor sunt petrecerile, iesitul cu prietenii, intalnirile romantice, arta, decorarile interioare, gatitul, plimbarile in aer liber. Li se mai recomanda sa poarte diamante, culorile verde si rosu si aromele de liliac, trandafir si iasomie.

Sambata – Ziua norocoasa a Capricornilor

Ziua de sambata este ziua productivitatii, indeplinirii si satisfactiei. Sambata este guvernata de planeta Saturn, simbolul energiei.

Sambata este o zi favorabila in special capricornilor. In aceasta zi capricornii isi pot urma cu strictete, asa cum le place, rutina pe care si-au propus-o.

Activitatile recomandate capricornilor sambata sunt lucrul, inceperea si terminarea unui proiect, finalizarea anumitor task-uri, indeplinirea promisiunilor. Li se recomanda sa poarte onix, negrul, maroul si aroma de pin.

Duminica- Ziua norocoasa a Leilor

Duminca este guvernata de Soare, simbolul energiei, al vietii si al expresivitatii. Este o zi plina de vitalitate.

Duminica este ziua ce prieste leilor. Leii vor aprecia oportunitatile in care se pot exprima liber si direct si, mai ales, le place sa se relaxeze. Activitatile recomandate leilor duminica sunt mersul la spa, iesitul cu prietenii, plimbarile, cantatul.

Li se mai recomanda sa poarte aur, rosu, galben si violet si aromele de scortisoara, citrice si rozmarin.