Cat de cuceritoare este fiecare zodie din Horoscop. Trebuie sa stii:

5082

BERBEC

Femeile aflate in zodia berbec se lasa greu cucerite, avand un temperament exploziv. Cei ce se indragostesc de o femeie berbec, asteapta momentul prielnic pentru a actiona.  Stăpâneşti foarte bine arta seducției și pui accent pe aspectul fizic. Îţi place să ţi se acorde atenție și eşti în stare să faci tot ce îţi stă în putință să atragi privirile celorlați

TAUR

Stii cu siguranta obiectivul dar ti-e putin greu sa porneste la drum. Iti stii calitatile dar si defectele. Profiti in relatie de puterea de seductie si te folosesti de ea. Eşti sentimentală și conștientă de atractivitatea trupului tău.Totodată, cunoşti puterea cuvintelor și le foloseşti cu măsură. Te hotărăşti destul de greu asupra unui bărbat. De regulă, îl alegi pe cel care îţi oferă stabilitate și siguranță.

GEMENI

Femeile gemeni sunt foarte curioase. Asta te ajuta, intrucat nu te plictisestiniciodata : fie ca joci carti, calatoresti sau te vezi cu prietenii. Tot timpul esti activa si sociabila.Nu eşti genul care să se arunce repede într-o relație. Înainte de a face asta analizezi bine situația și astepți să vezi cât de multe pot să facă viitorii parteneri pentru a te cuceri.

RAC

Desi esti sensibila si emotiva uneori, stii sa ascunzi asta. Vrei stabilitate sentimentala si te dedici total partenerului. Sensibila si visatoare, femeia rac este adesea ranita sentimental.În relație cu partenerul știi cum să creezi un cadru romantic doar cu ajutorul muzicii și a mâncărurilor și cum să-l faci pe partener să se simtă în al noulea cer.

LEU

Plina de viata, activa , femeia leu isi cunoaste foarte bine fortele. Zambetul este atuul tau, stiind sa fii feminina, reusesti sa profiti doar prin limbajul corpului.  Ai o personalitate puternică și un simț al umorului dezvolat cu care reușeşti să  cucereşti partenerul. Eşti atrăgătoare atunci când îţi afișezi talentele și îndrăzneşti să lupți ca să-ţi atingi scopurile.

FECIOARĂ

Fidela si meticuloasa, femeia fecioara este hotarata sa ramana alaturi de barbat indiferent de problemele intampinate.  Reușeşti să fii calmă când apare vreo criză și să rezolvi problemele repede. Eşti hotărâtă să-ţi păstrezi formele făcând exerciții fizice sau practicând yoga.

BALANȚĂ

Prin felul tau de a fi, reusesti sa-i faci sa se simta mai atractivi pe cei de langa tine. Mintea agera te face placuta in discutii si atragi foarte mult prin acest lucru. Pui  foarte mult accent pe aspectul fizic și faci tot ce-ţi stă în putere să nu neglijezi acest lucru. Eşti tandră și romantică și crezi în iubirea adevărată și sinceră.

SCORPION

Șarmul nativelor acestei zodii este definiția sex apealului. Ai un aer misterios care-i face pe mulți să se întrebe ce anume ascunzi. Totodată, ai un aer plăcut și o anume delicatețe a mișcărilor care trădează același aer atractiv. Dacă în relația cu partenerul poți să-l duci pe noi culmi ale plăcerii, în relația cu ceilalți eşti persoana cu care nimeni nu vrea să intre în conflict.

SĂGETĂTOR

Eşti o persoană cu o atitudine pozitivă, mereu pregătită cu o glumă sau cu o poveste amuzantă. Pentru că evoluezi constant, partenerul de viață nu știe niciodată care va fi următoarea mutare pe care o vei face. Eşti stăpână pe forțele tale și te dedici trup și suflet celui care-ţi demonstrează că merită toată atenția ta.

CAPRICORN

Eşti foarte capricioasă și temperamentelă, ceea ce-i pune pe bărbați pe fugă. Eşti o persoană de succes, care nu se lasă cu una cu două până nu obține ceea ce-şi doreşte.

VĂRSĂTOR

Vrei mereu sa faci altceva, iti place creativitate si vrei sa fii placuta de toti cei dinjurul tau.  Când te îndrăgosteşti, nu eşti geloasă, dar poţi fi dezamăgită de partenerul de viață dacă acesta nu respectă principiile după care-ţi ghidezi viața. Poți părea distantă și nepăsătoare uneori în relația cu partenerul.

PEȘTI

Femeile din zodia pesti sunt sincere si vor alaturi oameni la fel. Pari fragilă, ceea ce-i face pe bărbați să creadă că ai nevoie de ei. Aceștia rămân surprinși să vadă cât de puternică eşti de fapt. Eşti talentată în muzică, dans și în artă.