Cat de norocos esti, in functie de zodia ta !

5439

Unii cercetatori spun ca perioada anului in care este nascuta o persoana poate determina cantitatea de noroc din viata sa

Berbec
Berbecii trebuie sa depuna putin efort pentru a incepe sa aiba noroc. De felul lor sunt muncitori si perfectionisti. Nativii din zodia Berbec nu sunt considerati niste oameni norocosi
Numere norocoase: 1, 9, 13.

Taur
Taurilor le place sa traiasca pe picior mare, le place tot ceea ce inseamna lux. Obtin ceea ce-si doresc prin munca, dar in drumul lor catre rezultate bune sunt ajutati si de noroc.
Numere norocoase: 17, 2, 40.

Gemeni

Gemenii reprezinta semnul zodiacal la care norocul joaca un rol cat se poate de important, fiind cei mai norocosi nativi. Ceea ce doresc se indeplineste foarte mult si fatorita norocului.
Numere norocoase: 6, 2.

Rac
Majoritatea nativilor din aceasta zodie au o viata plina de suisuri si coborasuri. Greu isi gasesc echilibrul de care au nevoie. Norocul racilor oscileaza foarte mult.
Numere norocoase: 10, 5, 7.

Leu
Leii sunt unii dintre cei mai mandri nativi ai horoscopului si se simt de parca tot norocul de pe lume li se cuvine. Asa ca Leii sunt foarte, foarte norocosi. Energia lor pozitiva se transforma in sanse norocoase.
Numere norocoase: 4, 1, 11.

Fecioara
Fecioarele sunt considerate cele mai ghinioniste din tot zodiacul. Trebuie sa depuna mult efort pentru ceea ce-si doresc si sa lupte pentru ceea ce iubesc.
Numere norocoase: 2, 6.

Balanta

De multe ori, norocul îţi scapă printre degete pentru că eşti superficială. Se întâmplă să ai nevoie de iubire pentru a te simţi norocoasă şi motivată. Învaţă să îţi asumi şi riscuri. Pietrele verzi şi roz te ajută foarte mult să atragi norocul.
Numărul tău norocos este 6

Scorpion
Scorpionii au perioade in care norocul le surade din toate punctele de vedere si perioade cand sunt ghinionisti. Scorpionii se afla printre semnele zodiacale in care destinul le ofera cam tot ceea ce-si doresc.
Numere norocoase:8, 20, 5.

Sagetator
Sagetatorii sunt persoane care nu prea cred in noroc din cauza incercarilor la care sunt pusi pe parcursul vietii. Insa sunt persoane puternice, care trec peste orice obstacol
Numere norocoase: 2, 9, 3.

Capricorn
Capricornii sunt optimisti, asa ca norocul le surade mereu. Reusesc mereu sa-si mentina o stare pozitiva, iar destinul tine cu ei.
Numere norocoase: 0, 10, 14.

Varsator
Varsatorii sunt genul de persoane care obtin cam tot ceea ce isi doresc. Destinul le zambeste deseori, sunt persoane norocoase si cand vine vorba de bani, dar si cand vine vorba de dragoste.
Numere norocoase: 17, 22, 2.

Pesti
Pestii sunt mai nehotariti de felul lor si pentru „a accesa” norocul trebuie sa invete sa se avante in societate si sa-si lase temerile la o parte.
Numere norocoase: 1, 7, 4.