Cat de repede iti gasesti jumatatea, in functie de zodie

2312

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cei din zodia balanta sunt atasati mai puternic de fostul iubit.  Chiar daca ai gresit sau nu in relatie, trebuie sa treaca 3 sau 4 luni pentru a fi detasata de relatie. Cu toate astea, cand vei trece peste, vei gasi o alta persoana care a avut exact aceeas experienta ca si tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă tu eşti cea care a părăsit, înseamnă că îţi doreai de ceva vreme această schimbare şi nu suferi deloc după fostul. De când ai văzut că nu mai ai sentimente pentru partenerul tău, pui deja ochii pe un alt bărbat în braţele căruia să sari imediat după despărţire. Dacă ai fost părăsită, atunci vei încerca mult timp să vă împăcaţi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ieşi foarte uşor dintr-o relaţie şi încerci să te cuplezi cu altcineva tocmai din dorinţa de a te detaşa rapid. Nu îţi place să pierzi timpul cu regrete şi plânsete, şi încerci să iei tot ce e mai bun de la viaţă fără să trăieşti în trecut.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Atunci când treci printr-o despărţire, în tine se dă o luptă cruntă între raţiune şi sentimente. Nu treci prea uşor peste şi nu te poţi cupla cu altcineva până nu te convingi că nu mai sunt şanse de împăcare. Aparent laşi de înţeles că nu eşti afectată, dar suferi pe ascuns.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Urăşti să dai rateuri şi eşti indignată pe tine atunci când eşti nevoită să treci printr-o despărţire. Simţi că nu eşti capabilă să ţii o relaţie vie şi te consideri principalul vinovat. Acest lucru se întâmplă doar până în momentul în care apare în peisaj o persoană care te place şi care vrea să te cucerească.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Dintre toate zodiile, a ta este cea care trece prin cea mai grea perioadă după o despărţire. Ai nevoie de ani pentru a putea să spui că nu mai ai sentimente pentru persoana respectivă şi că eşti pregătită să începi o nouă etapă a vieţii tale.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Chiar dacă imediat după despărţire suferi enorm, mai ales dacă tu eşti cea părăsită, la doar câteva zile îţi revii spectaculos. Nu trebuie să îţi faci griji că vei rămâne singură, asta nu se va întâmpla niciodată. Înlocuieşte vechiul partener cu unul nou nouţ!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă l-ai iubit cu adevărat pe bărbatul de care te-ai despărţit, atunci va mai dura ceva până să ţi se vindece rănile. Nu te simţi pregătită să-ţi refaci viaţa sentimentală rapid şi nu te poţi ataşa de nimeni o bună perioadă de timp.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu este o dramă pentru tine dacă te desparţi de iubitul tău, chiar dacă este o ruptură definitivă. Ai capacitatea de a o lua de la capăt fără să te uiţi în urmă, mai ales dacă acesta te-a trădat. Laşi lucrurile să vină natural şi dacă se întâmplă să cunoşti pe cineva care să te atragă, atunci eşti pregătită pentru un nou început.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Despărţirea de un partener de-al tău este foarte dureroasă şi nu poţi să treci foarte uşor peste acest lucru. Nu poţi să uiţi nimic din ce a fost, şi dacă a fost dragoste adevărată, atunci te va urmări toată viaţa acest gând. Chiar dacă după mult timp alegi să te angajezi într-o nouă relaţie, vei avea regrete şi amintiri.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă ai iubit sincer, atunci nu vei putea să ai o nouă relaţie într-un timp prea scurt. Amintirile te vor chinui destul de mult, chiar dacă vei suferi în tăcere. Dacă nu a fost o relaţie de lungă durată şi serioasă, imediat vei ieşi la agăţat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Din păcate pentru tine, o relaţie finalizată cu o despărţire te va aduce în pragul depresiei. O lungă perioadă de timp te vei întreba ce-ai greşit, ce s-a întâmplat de nu a mers. După luni de zile, şi doar cu ajutorul prietenilor, vei putea reuşi să socializezi cu persoane noi cu care poţi începe o nouă relaţie.
Sursa: eva.ro