Cat de repede te uita, in functie de zodie. Afla crudul adevar

916

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia fecioarei poate rămâne mult timp blocat în trecut. Este marcat de eşec, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei voastre, cu atât mai mult va fi afectat. Se va gândi mult la tine, la voi şi la toate detaliile despărţirii. Cu greu va trece peste, dacă relaţia voastră a fost una serioasă

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru nativul din zodia balanţei, reuşita în dragoste este un adevărat scop esenţial în viaţă. Este genul de bărbat care va fi blocat multă vreme în trecut, mai ales dacă a fost foarte îndrăgostit. Se va gândi mereu la tine ca la un reper important în viaţa lui.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia scopionului poate face adevărate obsesii pentru fostele iubite. Îi place să câştige întotdeauna, iar dacă tu ai fost cea care a pus capăt relaţiei, se va gândi mult timp la strategii prin care să te facă să regreţi decizia.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din zodia săgetătorului trece atât de uşor peste relaţiile eşuate încât mai bine nici nu te întrebi dacă se mai gândeşte la tine sau nu. Este un bărbat foarte independent, care preferă să se desprindă rapid de amintirile dureroase decât să le târască după el. Te va uita mai repede decât ai fi sperat tu.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru că este o persoană orgolioasă, bărbatul din zodia capricornului se va arăta iniţial nepăsător faţă de relaţia voastră eşuată. Va încerca să pară indiferent în faţa prietenilor sau a familiei, pentru ca atunci când vă regăsiţi doar voi doi faţă în faţă să apeleze la absolut orice truc pentru a te recuceri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din zodia vărsătorului suferă foarte mult dacă o relaţie de la care avea mari speranţe se sfârşeşte prost. Se va gândi mult timp la tine, la voi şi la relaţia voastră, iar astfel de griji vor fi întrerupte numai dacă apare altcineva în viaţa lui.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din peşti este predispus depresiei după o despărţire furtunoasă. Are tendinţa de a-şi ascunde sentimentele, dar este genul de bărbat care te sună în momentele de slăbiciune să-ţi spună cât de mult regretă că te-a pierdut. Cu siguranţă nu te uită prea uşor.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din zodia berbecului suferă destul de mult după o despărţire. Se gândeşte la toate greşelile lui, încearcă să-şi amintească ce anume a spus în momentele tensionate şi caută soluţii pentru a te recuceri. Dacă el poartă cea mai mare vină pentru despărţirea voastră, atunci cu siguranţă va fi torturat de amintiri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru nativul din zodia taurului, despărţirea de trecut este foarte dificilă. El este genul de bărbat care uită greu, iar dacă relaţia voastră a fost una destul de lungă, va fi puternic afectat de despărţire. Dar cu toate acestea, nu va încerca să te recucerească dacă este convins că nu aveţi un viitor sigur împreună.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă speri că fostul tău iubit din zodia gemeni se mai gândeşte încă la tine, fii pregătită pentru ce e mai rău. Acest bărbat poate trece foarte uşor peste o despărţire. Este posibil să-l vezi la scurt timp după despărţirea voastră alături de o nouă „achiziţie”. Nu este genul de bătbat care să-şi plângă de milă sau care să trăiească în trecut. Este un mare amator de schimbări radicale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru nativul din rac, despărţirile pot fi crunte. Acest bărbat este puternic afectat de relaţiile eşuate şi ar putea să trăiască mult timp cu amintirea fostei iubiri. Dacă relaţia voastră a fost una cât se poate de serioasă, dar s-a încheiat prost, poţi fi sigură că fostul tău iubit încă se mai gândeşte la tine.

Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatul din zodia leului preferă să-şi ascundă suferinţa cauzată de o relaţie eşuată. Chiar dacă se gândeşte des la tine, preferă să comporte ca şi cum te-ar fi uitat deja de multă vreme. Dar tocmai această încercare de a demonstra contrariul îl poate da de gol. Prietenii lui apropiaţi cunosc cu siguranţă adevărul şi dacă vrei să ştii, poţi afla de la ei.